Calendari: Festes d'Estiu > Festivals > Festivals multidisciplinars

Festival Internacional de Teatre i Animació al Carrer
Viladecans (el Baix Llobregat)
Companyies de teatre al carrer d’arreu del món omplen durant els primers dies de juliol diversos espais de Viladecans amb els seus muntatges i ofereixen una programació variada que arriba a tot tipus de públic.

Festival Bus Stop a Moià (el Bages) - festival en el que les arts escèniques i visuals són protagonistes i creat per donar sortida als grups de música novells del Moianès.
Festival del Riu - festival que té com a objectiu conscienciar sobre la importància dels rius, amb activitats que mostren tota la cultura que els rius del món poden generar.
Festus a Torelló (l'Osona) - festival jove i gratuit, amb teatre, música, dansa, correfoc, video, concursos que es celebra a principis de juliol. Telèfon: 93.859.36.12
Acampada Jove d'Arbúcies (la Selva) - acampada del jovent independentista dels Països Catalans que es celebra a mitjans de juliol, amb concerts de música, actuacions de teatre, xerrades, excursions, etc.
Festival Grec a Barcelona (el Barcelonès) - festival d’arts escèniques i musicals d'estiu a Barcelona. Des de finals de juny fins a principis d'agost. Durant cinc setmanes, Barcelona és la capital del món de les arts escèniques gràcies a una fórmula d’èxit irresistible: espectacles de qualitat gaudits en alguns dels espais més singulars de la ciutat, com ara el Teatre Grec o el Convent de Sant Agustí. Telèfon: 93.316.10.00
30 Nits a Sabadell (Vallès Occidental) - festival d’estiu que inclou actes de tots els estils: el teatre, l’òpera, la dansa, el circ i tota mena de manifestacions culturals, que s’escampen pels diferents espais públics de Sabadell. La ciutat es transforma en un gran escenari que posa a l’abast de la ciutadania un ampli ventall de propostes artístiques adreçades a tots els públics i a totes les edats. Amb la voluntat de donar una rellevància especial a les propostes que tenen menys presència dins de les programacions estables: musiques originàries d’arreu del món, dansa contemporània al carrer, circ, jazz... Telèfon: 93.745.31.50
Cicle Solc (el Lluçanès) - cicle de música i tradició al Lluçanès. Comença a l'abril i acaba a l'agost. Inclou activitats molt diverses: fires, excursions, festes, trobades, etc Telèfon: 938880050
MaçArt a Maçanet de Cabrenys (l'Alt Empordà) - festival d'art i espectacles.
Festival Barretina - festival cultural organitzat la setmana després de la Diada per l'entitat La Pica a Pineda de Mar amb l'objectiu d'oferir un espai de festa amb grups de música provinents d'arreu dels Països Catalans. També amb altres activitats com batucada i desfilada de bestiari. Telèfon: 661.40.97.97
La Peixera - la Peixera és un espai a l'aire lliure on, durant 3 nits d'estiu i de forma gratuïta, desfilen joves artistes presentant els seus treballs. A les carpes de la Peixera se celebren dues nits de varietats, on s'hi pot veure teatre, dansa, música acústica, pallassos, titelles, projeccions,....i una tercera nit de concert.
Es Rostoll - festival multidisciplinar que es celebra a Maria de la Salut (Mallorca) que és un punt de trobada i intercanvi d'artistes d'avantguarda del Mediterrani Occidental. Un gran contenidor de manifestacions artístiques que van des de la dansa contemporània a la música electrònica passant pel circ, el rock o l'audiovisual.
Festival Caldeja't a Caldes de Montbui (el Vallès Oriental) - festival de primavera i estiu amb activitats per a totes les edats i que tenen lloc als carrers de la vila termal. Telèfon: 93.865.56.56
Mostra d'Arts Vives al Castell de Montesquiu (Osona) - festival amb espectacles d'alta qualitat en plena natura que aposta per propostes artístiques arriscades i compromeses, pels nous valors, per les propostes compromeses, per la fusió, per la diversitat, per la proximitat, pels gèneres minoritaris, pels nous horitzons, etc Telèfon: 647.00.59.92
Festinoval - festival independent i sense ànim de lucre, d'homenatge a Tino Agustí, la Vida i la Llibertat d'expressió. Música, Arts escèniques, Arts plàstiques i Audiovisuals a Lleida. Telèfon: 677.71.08.94
Tramuntanart al Port de la Selva (l'Alt Empordà) - un treball d’experimentació i investigació sobre l’actuació del vent i les conseqüències que pot provocar sobre el paisatge, la fauna o bé sobre l’ésser humà a través de l’art contemporani que es celebra al Passeig de Mar i a la Platja del Port de la Selva el primer diumenge de juny. Es tracta d’una mostra de Land Art, d’un hapenning, o sigui, d’una actuació de l’home a sobre de la natura, en aquest cas desafiant el vent. S’hi pot veure com cada artista interpreta la temàtica amb la seves propostes artístiques, escultòriques, fotogràfiques, performances, o bé mitjançant instal·lacions mòbils o fixes que poden estar enfocades des de molts aspectes com l’aerodinàmica, el paisatge, la indumentària o els estris de pesca. Al juliol.
Inund'ART a Girona (el Gironès) - mostra d'art multidisciplinari: música, teatre, dansa, pintura... a principis de juliol. Telèfon: 696827754
Undàrius - Festival de cultura popular i tradicional de Girona - festival d'estiu de cultura popular i tradicional a Girona: música, ball, cançó, castellers, bastoners, sardanes, diables, etc. Telèfon: 619686360
Cantilafont - una proposta feta a partir d’actuacions de petit format i qualitat en un espai natural i privilegiat. Cada any es fa en un paratge natural diferent, al voltant d’alguna font de la comarca del Lluçanès. Des el 2013.