Ecosistema: Protagonistes > Teatre i animació > Narració oral

ANIN. Associació de Narradores i Narradors - entitat que agrupa els narradors i narradores de Catalunya per treballar col·lectivament per la divulgació, consolidació i millora de la narració oral. Telèfon: 669988492
Naocat. Narració Oral a Catalunya - Naocat neix per informar-nos de totes les contades que es duen a terme a Catalunya i per promoure i donar difusió a la narració oral.
Perot Contacontes - la finestra a Cal Perot, ContaContes Oficial del Planeta Occipital; i d'en Follet Gandula. Audicions de contes; Tallers Contacontes; Contes; Poesia... Telèfon: 666.730.317
L’Escarabat, Associació de Narradors Orals - la majoria de les nostres propostes tenen la narració oral com a punt de partida, en un intent de recuperar i dignificar aquesta activitat artística i de transmissió cultural, i adaptar-la als nostres temps. Les nostres sessions de contes i espectacles teatrals de petit format es caracteritzen pel seu bon humor, el ritme àgil i la acurada tria de les històries que expliquem. Telèfon: 626.780.132
Ferran Martin - em dedico professionalment a contar contes des del 94 del segle passat. Ells m'han portat a recórrer camins, ponts, rius i mars passant per biblioteques, teatres, vaixells, hospitals, casals, escoles, bars, festivals i mil i un llocs en els que pensar, contar, sembrar, créixer, riure ... Telèfon: 93.841.88.96
Contacontes.cat - directori de contacontes en català" és un lloc on entitats, programadors culturals i particulars poden trobar informació actualitzada sobre l'oferta existent de contacontes, narradors i rapsodes en llengua catalana, a fi de facilitar la difusió i promoció de la nostra llengua en tots els àmbits. Formar part d'aquest directori és voluntari i gratuït, l'únic requisit demanat és realitzar l'activitat íntegrament en llengua catalana. Telèfon: 666.730.317
Blai Senabre - em dedique professionalment a la narració oral de contes. Tinc espectacles de contacontes per a tot tipus de públic (infantil, familiar i adults). També organitze tot tipus d'activitats al voltant de la narració oral. Telèfon: 658.62.96.85
El lladre de guants blancs - un lladre de guants blancs és capaç de robar-te sense que te n’adonis i que t’arribaria a sorprendre la delicadesa amb la qual executa el gestos. És precisament a partir d’aquí (sabent que encara em queda molt camí per recórrer) que jo també voldria robar-vos. A través d’una gesticulació que només vol acompanyar la veu i, d’aquesta manera, prendre-us la tristesa, les angoixes o qualsevol preocupació. Telèfon: 655916884
El rondallaire de Susqueda - rondallaire, contista, estones de cultura popular amb humor i titelles. Telèfon: 676984973