NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Gran Espectacle Musical "La llegenda de Sant Jordi" 2009
Informa: Sergi Castro i Font, Esbart Vila d'Esplugues
Dimarts, 14 d'abril de 2009 a les 17:17


Esplugues de Llobregat () - L'Esbart Vila d'Esplugues es complau en anunciar-vos una nova edició del Gran Espectacle Musical LA LLEGENDA DE SANT JORDI que tindrà lloc el proper dissabte dia 18 d'abril, a les 20'30 h al Parc Pou d'En Fèlix d'Esplugues de Llobregat.


Un nou guió, nous personatges, nous balls, noves escenes i molta acció seran el grans protagonistes d'un dels espectacles amb més èxit que es poden veure a Esplugues.
Concebut com un gran musical, la posada en escena pretén ser impactant i emotiva al mateix temps.

Molts mesos d'assajos, preparació i post-producció, esperen donar com a resultat la millor de les edicions d'aquest espectacle basat en la popular llegenda catalana.

Prop de 50 dansaires i actors, 40.000 w de potència en una il·luminació especialment dissenyada per a l’ocasió,  efectes especials, atrezzo mòbil, àudio digital i moltes altres sorpreses que s'aniran desvetllant durant la posada en escena, en la que s’han estudiat més que mai, els detalls que la fan un acte tan especial.

L’escenografia, de caràcter monumental,  presentarà tres ambients diferents que també aniran mutant, tot adaptant-se a les exigències del guió. El resultat pretén donar una sensació de major dinamisme i realitat, sense deixar mai de banda els elements fantàstics que caracteritzen l’espai escènic.

No hi faltaran l’emocionant lluita d’espases, l’exotisme de les ballarines orientals i la presència del drac, que serà una de les altres grans sorpreses d’aquest any.



També hi hauran novetats en els balls presentats (la majoria seran estrenes) i en el vestuari dels actors. La música tindrà una importància destacada ja que acompanyarà les escenes i els personatges tot remarcant el seu caràcter i personalitat.

De totes les edicions d’aquest espectacle que, originàriament es feia als jardins del Casal de Cultura, aquesta resulta la més ambiciosa en quant a preparació, mitjans i posada en escena.

L’Esbart espera que, un any més, l’assistència de públic serà massiva. Ja l’any passat es van desbordar les previsions de seients, tot i que ja s’havien habilitat noves zones per seure.



Més informació: http://esbartesplugues.blogspot.com

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org