NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Festival Artístic: Siguem el canvi que volem
Informa: gerard costa orriols
Dilluns, 4 de maig de 2009 a les 10:33


Palau de Solità i Plegamans () - El proper dissabte 16 de maig es celebrarà a Palau-Solità de Plegamans una trobada d'artistes, entitats i col·lectius per a difondre un missatge unísson pel canvi de rumb en el creixement global que ens ha portat en un estat d'esgotament energètic, social i econòmic.


Gerard Quintana, Gossos, La Fura dels Baus, Dept, Miyagui, Udol Teatre, Tranis, Raydibaum, Discipulos de Otilia... aquests són alguns dels artistes que s'han sumat al projecte, a més de nombrosos grups de teatre, de circ, i incomptables associacions, entitats i col·lectius diversos.

Tos ells sense cobrar un duro, a l'igual d'empreses de so, d'escenaris, de begudes, personal.... Un munt de gent que tenim una inquietud i ens volem reunir per manifestar-la i compartir-la molt tranquil·lament i de manera serena i creativa.

Imatge

Ja fa temps que ens intoxiquen en el que sembla que ha de ser la nova Epopeia del S.XXI. Canvis i mes canvis majoritàriament vistos de forma negativa: En la societat, en l'economia, en el sistema, en el planeta, que en moltes ocasions i sobre tot últimament es denominen CRISI.

Nosaltres volem fugir d'aquesta visió en la qual ens immergim a diari, rebent constant agressió mediàtica d'aquest fet. Els canvis en moltes cultures i formes de pensament, es viuen com oportunitats, noves possibilitats per derruir el vell pensament i construir-ne de nou. Gandhi, Einstein, Maria-Mercè Marçal, Martin Luther King, Rosa Parks, Victor Hugo, Lluís Maria Xirinacs, David Henry Thoreau, Anna Bosch, John Lenon... podríem seguir citant noms de lliure pensadors i pensadores que ja han transmès aquesta idea al llarg del temps.

La nostra aposta de "Siguem el canvi que volem", parteix de la creativitat. És la creativitat, la imaginació, l'obertura, la que ha de moure i guiar allò que volem ser, allò que volem crear que encara esta per fer. Per tant des de l'optimisme, vivim aquesta situació com una oportunitat de creixement personal i de madurar cap a nous paradigmes de vida que s'acostin a una forma de viure més acord amb els nostres temps i més aprop de l'equilibri, amb la terra, la natura i les persones.

Siguem el canvi que volem, és també un festival, un espai d'interacció i punt de trobada d’unes persones que tenim ganes d'aportar el nostre granet de sorra a partir de la creativitat i de l'intercanvi, d'informació, d'experiències i de tot el que puguem imaginar.

Hem buscat un espai dins de la natura, on nosaltres l’equip organitzador posem les bases, el material, la logística, perquè aquells que creieu en els canvis vingueu a oferir i compartir la vostra visió, alhora que podreu gaudir i aprendre de moltes altres visions que en el dia a dia no tenim la oportunitat de trobar, doncs moltes vegades aquestes no pertanyen a la visió imperant.

Hi haurà un espai per la música, pel teatre, per la dansa, pel circ, per les arts plàstiques, per la paraula... i tot allò que pugui donar de si aquest experiment social.



Més informació: http://www.siguemelcanviquevolem.net/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org