NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dijous, 25 d'abril de 2024 | Marc    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Balanç de la Transsegre 2009
Informa: Anònim, L'Admiral's Cup Lights
Dimarts, 14 de juliol de 2009 a les 13:17


Balaguer (la Noguera) - Doncs sí, la Transsegre ja té 25 anys. Un any més, l'hem tornat a fer grossa tots junts; organització, voluntaris, administracions públiques, entitats i empreses col·laboradores i ... sobretot, tripulants i participants i persones que han visitat el contorn del riu al llarg d'aquests dies 10, 11 i 12 de juliol.


Ara per ara, L'Admiral's Cup Lights -associació organitzadora de la Transsegre- encara estem en aquell estat d'aiguabarreig entre el cansament que comporta la realització d'aquesta 25ena edició, amb la satisfacció de que, de nou, la Transsegre hagi estat un èxit de participació i companyonia, i que en general tot hagi anat força bé.
 
Per aquest motiu, per poder posar en la "Memòria" aquesta darrera edició, us demanem la col·laboració a aquells participants, tripulants i espectadors, per a que ens feu arribar aquelles fotografies que heu fet, i que ens permetin visualitzar aquells "detalls" que formen part de la Transsegre, i que dónen testimoni de la dimensió i de la idiosincràsia d'aquesta Festa.
 
També, restar oberts a qualsevol suggeriment, proposta o queixa, que ens permeti millorar la organització d'edicions posteriors.
 
Sabem que aquest any, amb motiu d'haver tancat les inscripcions un mes abans, són molts els i les participants que no han pogut baixar en barca, per no voler exedir les 275 embarcacions. Creïem que els límits dels espais on es desenvolupa la Transsegre, així com l'equip humà de l'organització (els "TSO"), són els que posen implícitament aquest límit al nombre d'embarcacions, tot per motius principalment de seguretat. Fem també oberta la invitació a qualsevol persona que vulgui participar d'una altra forma en aquesta festa de la Transsegre, tot integrant-se en el voluntariat de la nostra organització.
 
Agraïm doncs la col·laboració d'aquells que fan que la Transsegre sigui possible; desde les diferents administracions; Ajuntament de Balaguer, Ajuntament de Camarasa, Ajuntament de St. Llorenç de Montgai, Consell Comarcal de La Noguera i Diputació de Lleida. Agrair també la col·laboració dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, Creu Roja, Protecció Civil, Brigada de l'Ajuntament de Balaguer. I agraïr la col·laboració d'empreses i establiments que també ens dónen el seu suport.
 
I, sobretot, agraïr a tots els que fan que aquesta Festa tingui sentit. Tripulants de les embarcacions, participants i espectadors. Gràcies per les vostres ganes de gresca, gràcies pel vostre civisme, gràcies per la vostra col·laboració, gràcies per ser com sou.
 
A tots, gràcies per estimar-vos aquesta festa de la Transsegre i gràcies per unes noces de plata.
 
Esperem les vostres respostes, i fins a l'any vinent !!
 
                                                                                                                             L'Admiral's Cup Lights


Més informació: http://www.transsegre.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org