NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 20 d'abril de 2024 | Oda    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Programa del XIIè "Lo Festeto" de Ponts
Informa: ivan viladrich, Dimonis Sofre de Ponts
Divendres, 17 de juliol de 2009 a les 19:41


Ponts (la Noguera) - Lo Festeto és una festa ben consolidada al panorama festiu de les terres de Lleida. Any rera any, activitats per a tots els públics omplen la tarda i els carrers pontsicans, per deixar pas, ben entrada la nit a les activitats de nit. Correfoc, grallers, espectacle piromusical, batukades i concert omplen la nit.


Aquest 2009 el Festeto cel.lebra la seva 22ena edició. Any darrera any, l'associació SOFRE Dimonis de Ponts, s'encarrega de l'organització de tant arrelada festa a tota la nostra comarca. De la mateixa manera, també esmentar que l'assistència també va en augment cada any, i el ressò de la festa augmenta igualment, venint gent de l'Alt Urgell, de la Segarra, el Solsonès o del Pallars Jussà per ficar-ne uns exemples.

"Lo Festeto" es celebrarà a Ponts els proper dissabte 18 de juliol durant tot el dia i té com a finalitat realitzar activitats per a tots els públics, des dels més grans fins als més petits.
La diada comença al matí amb els preparatius de la festa i després un dinar per a tots els col.laboradors. Havent dinat comencen les activitats per la mainada a la Plaça Planell i al Passeig. A mitja tarda, al Casal de la Gent Gran de Ponts, hi ha la Xocolatada Popular oberta a tothom i a tota la gent gran del poble.

Més tard, al vespre, hi ha una actuació de màgia i música per a tots els públics al mateix passeig. Després de sopar, sobre les 23h. de la nit, comença el correfoc a càrrec dels Dimonis Sofre de Ponts i els Diables d'Oliana. En acabar el correfoc, des de la Plaça Planell, comença la marxa d'antorxes acompanyada pels Grallers i Timbalers d'Oliana. En arribar al camp de futbol, comença l'espectacle artístic "Dimoni de mitjanit" a càrrec del Dimonis Sofre de Ponts i per acabar un espectacle piromusical. A partir de la 1 de la nit, concert amb "Tremendos" i espectacle de batukada a càrrec dels Bombollers de Cervera.

Fins aquí el resum de la nostra estimada festa, la Festa dels Dimonis Sofre de Ponts, aquest any "Pro-XXVè ANIVERSARI SOFRE Dimonis de PONTS" (any 2010)

Més informació: http://www.noguerajove.cat/index.php?option=com_events&task=view_detail&agid=13&year=2009&month=07&d

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org