NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



14è Cicle de Titelles Joc al Ninot per als més menuts
Informa: Maria Capell Pera, Centre de Titelles de Lleida
Dimarts, 19 de gener de 2010 a les 11:06


Lleida (el Segrià) - Un any més, retorna a la ciutat de Lleida el cicle teatral “Joc al Ninot”. Un cicle adreçat als més menuts de la casa i de celebració anual. Sis diumenges, 6 companyies, 6 històries que mitjançant els titelles ens traslladaran a gaudir d’aquets espectacles de qualitat i ben diferents entre ells.


Aquest és l’únic cicle destinat al públic infantil que actualment hi ha a les terres de Lleida, i que a més es realitza en ple hivern, època en la que malauradament hi ha menys propostes culturals adreçades a aquesta franja d’edat.

•    Un cicle creat el 1995 i que des d’aleshores, es desplega a Lleida com a proposta lúdica i cultural, adreçada al públic infantil i familiar.
•    Un cicle que es proposa apropar als més menuts al teatre de titelles tot oferint-los espectacles de qualitat.
•    Un cicle que propicia poder gaudir i compartir una experiència cultural, intergeneracional.
•    Sis matinals de diumenges, al llarg de tres mesos, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles en son  sempre els protagonistes.

Imatge

Organitza: El Centre de Titelles de Lleida i l’Associació d’Espectadors del Centre de Titelles de Lleida amb la col.laboració de l’ICIC, l’I.E.I. i el Caixaforum Lleida.

Espai, horaris i preus de les actuacions: A CaixaFòrum Lleida, situat a l’avinguda Blondel, 3. Totes les actuacions seran a les 11h i a les 12.30h tret de la companyia El Teatre de l’Home Dibuixat, que les realitzarà a les 11h, 12h i 13h.

Els preus de tots els espectacles son de 7€ a platea i 5€ a amfiteatre, i les entrades es poden adquirir a totes les oficines amb ServiCaixa o el mateix dia de les actuacions dues hores abans de començar l’espectacle.


Dies del Cicle, companyies i espectacles

17 de gener:
Teatro Los Claveles. Les 7 Cabretes.
Una versió tendra i divertida de la rondalla tradicional, representada per una titellaire i els seus titelles. Fidel a la narrativa original, l’espectacle, farà somriure i emocionar al públic menut.

31 de gener:
Engruna Teatre. Roda, roda... Rodoreda!
L’espectacle és un viatge per la vida i l’obra de l’escriptora Mercè Rodoreda, marcada principalment per la guerra i l’exili. A través dels titelles viurem alguns fragments de les seves narracions més emblemàtiques.

7 de febrer:
Teatre de l’Home Dibuixat. Pedra a pedra.
Aquesta és una proposta per a desvetllar la imaginació dels nens i les nenes, a través dels objectes inanimats: objectes que qualsevol de nosaltres podríem trobar passejant per la platja.

21 de febrer:
Txo Titelles. Cuac.
En Cuac és un ànec tranquil i feliç. Res molesta la seva rutina. Avui, però, a l’hora d’esmorzar, s’adona que no té res de res: ni pa, ni blat de moro, ni algues! S’haurà d’espavilar. Trobarà esmorzar, en Cuac?

7 de març:
L’estenedor Teatre. Petons.
L’Òscar ha fet 12 anys i es comporta ben diferent de com era abans: atent, sensible... Ara es nega a fer petons. Els pares i la seva amiga Marga estan molt preocupats. Per què aquesta actitud?

14 de març:
Centre de Titelles de Lleida. El somni de l’espantaocells.
La Toia es troba un espantaocells brut i abandonat. Se’n fa amic i descobreix que l’empeny un gran somni, però que per assolir-lo, cal ser generós i desprendre’s de tot l’innecessari. Ella l’ajudarà a fer-lo realitat.



Més informació: http://www.titelleslleida.com/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org