NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 17 d'abril de 2024 | Robert    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Pleniluni, IV Mostra de Circ al Baix Gaià
Informa: Premsa, Aj. Torredembarra
Dijous, 11 d'agost de 2005 a les 18:36


Torredembarra () - El Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra ha organitzat la IV Mostra de Circ al Baix Gaià, anomenada Pleniluni, amb la col·laboració tècnica de la companyia Passabarret Joglars. La mostra es durà a terme del 17 al 20 d'agost, i totes les activitats previstes són gratuïtes.


Aquesta activitat de circ va néixer com a festa de la lluna plena a Torredembarra, doncs sempre coincideix amb aquesta fase lunar, i enguany s'ha convertit en una mostra de circ on les activitats principals es duran a terme a la Torre, però també se n'han programat per primera vegada als municipis de Roda de Barà i de Creixell amb la participació dels respectius ajuntaments.

Per començar, durant la tarda del 17 i la del 18, de 19 h a 21h, s'estrenarà un taller de circ de gran format a la plaça de Mn. Joaquim Boronat de Torredembarra, de la mà de la pròpia companyia Passabarret Joglars. Es tracta d'un taller-espectacle amb una carpa de circ i ambientació completa, ocupant més de 120 metres quadrats, on els més joves podran atrevir-se a treballar diferents tècniques de circ, com l'equilibri sobre objectes, la corda fluixa, diferents tipus de malabars, activitats sobre xanques o clown.

A la plaça del Castell, el divendres 19 d'agost, tindran lloc els primers espectacles de la mostra. A les 18.30 h, "Los Herrerita" ens presentaran Un gran dia?, un espectacle de 40 minuts, centrat en malabarismes i acrobàcies. El grup està format per tres actors i compten amb la participació del públic. Una hora més tard, "Improvistos Kruty Show" presenten Alégrame la vía després de gairebé un any d'absència als escenaris. Serà al passeig Marítim - Baix a Mar (davant de l'església). Dansa, malabars coreografiats i teatre gestual es fusionen en aquesta nova proposta del grup, també integrat per tres actors que esperen a l'andana d'una estació qualsevol a que passi el seu tren...

Per al dissabte dia 20 està preparat, a les 18.30 h, el cercavila circenc pels carrers del nucli antic i a les 21.15 h es repetirà pel passeig Marítim. El grup reusenc de batucada Taberssió s'uneix a diferents malabaristes convidats en tot un experiment boig de fusió entre els ritmes brasilers i l'acció de carrer i els malabars de foc.

A més, per a aquest últim dia, està preparada la ja coneguda nit de circ en estat pur, presentada pel clown Betu, membre de la companyia ClownFish. Per començar, a les 22.10 h, a Cal Bofill, "El negro i el Flaco" ens presenten Giramondo, un espectacle d'investigació circenc molt visual i sorprenent. Giramondo és va estrenar a principis d'estiu, i significa el retorn a Torredembarra d'aquesta parella de showmans que ja van demostrar ara fa quatre anys, a la primera edició de la Mostra, que són uns genis de la complicitat amb el públic. Una hora més tard, el malabarista Manolo Alcántara, exmembre d'El Circo Imperfecto, oferirà un espectacular número de malabars (bitlles). I finalment, sobre les 23.00 h, el monociclista Boni, tot un històric del circ català, es convertirà en un rocker frustrat en el seu darrer espectacle In Situ. Malabars, molt monocicles i, com no?, música en directe. En acabar, i pels que encara tinguin ganes de més, se celebrarà una Trobada de Malabaristes de foc a la Bluegrass-Bar La Traviesa, a les 01.15 h aproximadament.

Pel que fa als actes programats a Roda de Barà, que coincideixen amb els de la seva Festa Major, el dijous 18 es presenten dos espectacles: L'Home Bala del clown Albert Vinyes, a les 20.00 hores pels carrers del centre de la vila, i Sala Cacao dels reusencs El Circ de les Musaranyes, a les 21.00 h, a la plaça de la Sardana. El divendres 19 actuarà també la Tandarica Orkestar pel passeig Marítim, a les 20.00 h, amb el seu espectacle itinerant que suma música balcànica i malabars, clown i acrobàcia. Finalment, la batucada Taberssió també arriba a Roda, però en aquesta ocasió a les Carpes del Cel, el mateix divendres a la matinada.

Creixell també se suma aquest any als actes de la Mostra de Circ. El taller de circ Es busca home o dona bala s'instal·larà el divendres 19, a la plaça del Mirador, a partir de les 19.00 h.

Actes Pleniluni

Dimecres 17 d'agost
- 19.00 h. Taller de circ. Torredembarra Plaça de Mn. Joaquim Boronat.

Dijous 18 d'agost
- 19.00 h. Taller de circ. Torredembarra. Plaça de Mn. Joaquim Boronat.
- 20.00 h. Albert Vinyes presenta L'home bala. Roda de Barà. Pels carrers del centre.
- 21.00 h. El Circ de les Musaranyes presenta Sala Cacao. Roda de Barà. Pl. de la Sardana.
- 23.00 h. Cinema: El circo (Charles Chaplin). Torredembarra. Cal Bofill.

Divendres 19 d'agost
- 18.30 h. Los Herrerita presenten Un gran dia?. Torredembarra. Plaça del Castell.
- 19.00 h. Taller de circ Es busca home o dona bala. Creixell. Plaça del Mirador .
- 19.30 h. Improvistos Krusty Show presenten Alégrame la vía. Torredembarra. Davant
de l'església de Baix a Mar.
- 20.00 h. Tandarica Orkestar. Roda de Barà. Itinerant pel passeig Marítim.
- 01.30 h. Batucada de foc amb Taberssió. Roda de Barà. Carpes del Cel.

Dissabte 20 d'agost
- 18.30 h. Cercavila circenc pels carrers del nucli antic. Torredembarra
- 21.15 h. Cercavila circenc. Torredembarra Passeig Marítim.
- 22.10 h. Nit de circ a la zona esportiva de Cal Bofill. Torredembarra. El Negro y el Flaco: Giramondo, Manolo Alcántara (bitlles), Boni: In Situ. Tot presentat pel BETU.
- 01.15 h. Trobada de malabars de foc. Torredembarra Bar La Traviesa.

Font: Tinetdigital.org


Més informació: http://www.torredembarra.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org