NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 24 d'abril de 2024 | Pere Ermengol    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Oberta la votació popular per a escollir el premi Home dels Nassos 2010
Informa: Nas, Blaus
Dilluns, 13 de desembre de 2010 a les 20:23


Granollers (el Vallès Oriental) - Ja es coneixen els candidats a rebre el premi Home dels Nassos 2010, que organitza la colla dels Blaus de Granollers per sisé any.


Des d'aquest divendres s'ha obert la votació popular perquè es pugui triar quina de les candidatures mereix aquest guardó que escull una d’aquelles accions o omissions, declaracions, fets o similars que hagin realitzat persones o institucions de Granollers durant el l’any i que responguin a l’expressió popular quins nassos! tant en positiu com en negatiu. L'organització del premi i el seu veredicte van a càrrec d'una comissió independent i la identitat dels seus membres queda, com sempre, en secret.

Tothom qui vulgui participar en aquesta nova edició ja pot votar per correu electrònic a homedelsnassos2@gmail.com o també a blaus@blancsiblaus.cat dient el seu nom i telèfon i a qui voten, o bé, podran votar a partir del dilluns 13 de desembre amb una butlleta que trovaran en l’urna instalada al bar del centre de cultura popular i tradicional de la Troca. Les votacions es tancaran el 28 de desembre a la mitjanit. En aquesta votació, en la que es demana que només es voti un cop, es sortejarà entre tots els participants un ordinador portátil cedit per Solucions PC.

El veredicte i lliurament del Premi d’Home dels Nassos es farà en un acte solemne obert a tota la ciutat a la Troca, el dia 30 de desembre a les 20 hores, així, a l’endemà per Sant Silvestre, Granollers un cop més, tindrà home dels nassos.

Els vuit nominats d’enguany són:

L’Esquerda, Casal Popular de Granollers
Enguany celebra 5 anys, i tot i els seus alts i baixos, s’ha reafirmat com un espai autònom i autogestionat dins de l’oci popular de la ciutat i consolidant esdeveniments com el Cicle de Cants i Autors.

Ambicia’t
Fa dos anys, ja ens ho ensumavem! El 2008 la regidoria de Mobilitat impulsava el projecte de lloguer de bicicletes, i ara, admet que no funciona i busca solucions per fomentar2ne l’ús, sense descartar suprimir el servei si els canvis no donen resultats positius.

Regidoria de Cultura
Per permetre la inserció d’una imatge del Drac de Mataró en el programa de butxaca de la Festa Major de Blancs i Blaus 2010, tenint a la ciutat un magnífic i ampli bestiari per a promocionar.

Rocaumbert|f.a.
Després de tant de temps negociant amb Blancs i Blaus una sortida viable a les necessitats d’espai de treball, avui dia, encara no està confirmada la proposta per als locals/tallers de les colles de la Festa Major. S’ha donat prioritat a altres projectes deixant per al darrer moment les solucions per a un dels motors del teixit associatiu i participatiu de la ciutat.

Aravallès
El diari digital del Vallès Oriental ha celebrat el seu primer any aconseguint 2.500 usuaris com a lectors consolidats en un espai orfe entre els mitjans escrits que informen sobre la comarca. Aquest diari, aposta per convertir-se en un referent territorial i element de comunicació social dels vallesans per informar-se gratuïtament i des de la xarxa.

Santi Montagud
Per ser home de pensaments i ploma lliure.

Aleix Espargaró
Després de saltar-se un stop, els agents de la Guàrdia Civil van comprovar que circulava sense punts en el seu permís de conduir. El pilot de MotoGP declarà que desconeixia que havia perdut tots els punts del carnet i que no havia rebut cap notificació al respecte.

Amma
La mestra hinduista aplegà al Palau d’Esports prop de 30.000 persones que feren cua pacientment per rebre una abraçada d’esperança. La seva visita que era l’única a Catalunya i a l’Estat espanyol dins de la seva gira europea, va coincidir, curiosament, amb la visita del Papa Benet XVI a la ciutat de Barcelona. Va ser una jornada de molta fe.

Més informació:

Cap de colla de Blaus: 608 72 89 87
Comunicació Blaus: 618 82 04 84
blaus@blancsiblaus.cat

Més informació: http://homedelsnassos.wordpress.com

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org