NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



El bestiari de Montblanc celebra 30 anys
Informa: Ivan, Amics dels gegants Montblanc
Dilluns, 14 de març de 2011 a les 11:10


Montblanc (la Conca de Barberà) - Les colles del “Drac i l'Àliga de Montblanc” i “Amics dels Gegants/Mulassa de Montblanc” hem preparat tot un seguit de celebracions per aquest 2011, per commemorar els 30 anys del Bestiari Montblanquí.


El drac, l'àliga i la mulassa de Montblanc fan 30 anys i durant aquest 2011 es faran tot un seguit d'actes de commemoració. Aquest passat dissabte 12 de març, el Museu Comarcal va acollir l'acte inaugural, durant el qual es va presentar el cartell commemoratiu, obra de l'artista local Ramon De Domingo. Seguidament, es va presentar l'ampli programa d'actes festius, culturals i educatius que es duran a terme durant tot aquest any i es va mostrar el mocador commemoratiu d'aquests 30 anys, que serà també un emblema de la celebració.



La pròxima cita és el dissabte 14 de maig, durant les Festes de Sant Maties amb l'actuació del seguici popular. La mulassa tindrà el seu dia de celebració més especial a la Mostra de Bestiari i Elements Festius. El drac viurà el seu dia més intens de celebració el 10 de setembre, durant la festa major. L'últim acte del dia serà el gran correfoc amb motiu de l'efemèride d'aquest element. Pel que fa a l'àliga, viurà especialment el festival Clickània, quan tindrà lloc la Mostra d'Àligues.

Els actes programats pel trentè aniversari, però, no es limiten a les actuacions del patrimoni festiu montblanquí. Durant els mesos de maig i juny, per exemple, es durà a terme un concurs de dibuix escolar amb el lema 30 anys de bestiari montblanquí. Per fer-los més fàcil la feina, els elements del bestiari visitaran les escoles del municipi.

Us convidem a gaudir de tots els actes previstos, que podreu seguir a l'espai especial que hem dedicat també a la nostra web.


Més informació: http://amicsdelsgegants.montblancentitats.cat/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org