NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimarts, 16 d'abril de 2024 | Engràcia    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Obert el període d'inscripció a la Festcat 2011
Informa: anònim, Escoles Festcat
Dissabte, 28 de maig de 2011 a les 0:11


Barcelona (el Barcelonès) - El dilluns 2 de maig es va obrir el període d’inscripció a la FESTCAT 2011, les escoles d’estiu de cultura popular que organitza el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) del Departament de Cultura. Aquest any seran dues: l’”Escola de la Festa” (jocs, circ, teatre, arts visuals, etc.), del 10 al 15 de juliol a Llívia, i l’ “Escola de Dansa i Música” -Dansàneu- de l’11 al 16 de juliol a Esterri d’Àneu. Les inscripcions realitzades abans del 31 de maig gaudiran de preus reduïts i bonificats.


La Festcat és una proposta d'activitats formatives centrades en el món de la festa tradicional en tota la seva diversitat, on es combinen i es comparteixen l'aprenentatge i la festa. Els principals objectius de la Festcat són repensar i dinamitzar la cultura popular catalana, així com la seva difusió més enllà de les activitats pròpies que s'hi desenvolupen.
 
Imatge

FESTCAT és la proposta més completa de cursos i tallers en cultura popular.  Llívia -l’Escola de la Festa- i Esterri d’Àneu, que unifica les escoles de Dansa i Música en el 20è Dansàneu. El Departament d'Educació reconeix, com activitat de formació continuada del professorat no universitari, les escoles de la Festcat 2011 en la modalitat de curs.

El conjunt d’espectacles artístics presentats a Llívia i Esterri per la Festcat integren un programa unitari i fan néixer el Festival VAV / Vall a Vall, certamen que augmenta el retorn cap al territori i la seva població resident. Les dates: entre el 10 i el 16 de juliol. El cartell del VAV compta amb noms destacats dins les músiques d’arrel, com Eliseo Parra, La Coixinera, Estramp Jaç, Solistes de la Costa, Tazzuff, La Sonsoni o Bramatopin. El circ prendrà la vela de l’acordió de Llívia amb el mag Gilbert Trilles i amb les companyies Cia TT i Cia La Corcoles. Finalment, la companyia Factoria Mascaró posarà l’accent de la dansa a aquest festival 2011 amb una creació en què flirtegen la dansa d’arrel i la contemporània.

Ja es pot consultar el programa d’activitats formatives al web. Gaudeix dels preus reduïts i bonificats fins el 31 de maig.

14a Escola de la Festa. Llívia (Cerdanya). Del 10 al 15 de juliol de 2011.
Escola de Dansa i Música. Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà). De l’11 al 16 de juliol de 2011.

info@escolesfestcat.cat
tel. 93 875 35 88


Més informació: http://www.escolesfestcat.cat/procediment.php

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org