NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 20 d'abril de 2024 | Oda    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Concurs de cartells de la Festa del Càntir d'Argentona 2012
Informa: fina, Museu del Càntir
Dimarts, 6 de març de 2012 a les 10:44


Argentona (el Maresme) - Bases per a la participació en el Concurs de cartells de la Festa del Càntir d'Argentona 2012. El darrer dia per presentar obres és el 15 d'abril i la dotació del premi és de 500 euros.


1. Objecte i temàtica
El Patronat Municipal del Museu del Càntir d'Argentona convoca el 33è Concurs de Cartells per tal de proveir-se del cartell anunciador, imatge gràfica i samarreta de la 62 Festa del Càntir i la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa que se celebraran a Argentona l’agost de 2012. La temàtica del cartell estarà relacionada amb els elements de la festa i la fira: el càntir, la terrissa, l’aigua i la vila d’Argentona.

2. Mides i tècnica
Els cartells estaran realitzats sobre paper blanc de format DIN A3 (42 x 29,7 cm), en disposició vertical i amb un màxim de DUES TINTES planes o tramades. Els treballs es
presentaran SOBRE CARTRÓ PLOMA i sense signar. Els treballs fets amb tres tintes o quadricromia (color total) seran exclosos del concurs. L’autor/a presentarà també, en format DIN A4, una proposta esquemàtica d’aplicació del cartell a una samarreta, seguint els mateixos criteris tècnics i estètics que el cartell proposat, que s’identificarà amb el mateix títol o lema al revers del full.

3. Límit d'obres a presentar
Cada autor/a podrà presentar solament una obra, encara que aquesta sigui realitzada conjuntament per més d’una persona. El treball haurà de ser inèdit i original de qui el presenti. L'organització es reserva el dret de fer els esbrinaments que calgui per vetllar per l'acompliment d'aquesta clàusula.

4. Text i contingut del cartell
Totes les obres portaran inclosa la següent inscripció:

62 FESTA DEL CÀNTIR
4 d’agost
FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA I TERRISSA
4, 5 i 6 d’agost
ARGENTONA 2012

El cartell haurà d’incloure obligatòriament la imatge del càntir de l’any 2012, que es podrà obtenir al lloc web del Museu del Càntir (www.museucantir.org) o bé ser recollida personalment al Museu del Càntir dins l’horari especificat al punt 7 d’aquestes bases. La reproducció de la imatge del càntir podrà fer-se fotogràficament o ser recreada amb diferents tècniques (dibuix, retoc informàtic, etc.).



5. Jurat

El jurat qualificador estarà format per cinc membres: quatre persones de reconegut prestigi en el món del disseny gràfic i les arts plàstiques i un membre del Patronat del Museu del Càntir, que actuarà com a president del jurat. El jurat serà nomenat pel President del Patronat.

6. Selecció prèvia
El jurat, per acord de la majoria absoluta dels seus membres, podrà retirar aquelles obres que consideri, segons el seu criteri, que no s'ajusten a les bases o que no assoleixen el nivell mínim de qualitat exigible. Les obres retirades no entraran a la fase de concurs. Així mateix, per tal de garantir una correcta visualització, el jurat farà una selecció d’un màxim de 65 obres, que són les que s’exposaran al públic.

7. Termini i lloc de presentació
El termini d'admissió d'obres començarà el dia 16 de març i finalitzarà el 15 d’abril. Les obres podran ser trameses per correu o presentades personalment al Museu del Càntir (Plaça de l’Església 9, 08310 Argentona) dins el següent horari: Dimarts a divendres de 10 a 13h i 17 a 20h, dissabtes d’11 a 14h i 17 a 20h i diumenges d’11 a 14h. Es lliurarà un rebut en el qual es farà constar el número d’ordre, títol de l’obra i la data de recepció.

8. Identificació de les obres
Les obres no aniran signades. Al revers de l’original hi constarà un títol o lema. Cada obra s'acompanyarà d'un sobre tancat amb el títol escollit escrit a l’exterior i les dades personals de l'autor/a o autors/es (nom, adreça postal, telèfons, adreça electrònica i còpia del DNI) a l’interior.

9. Veredicte i exposició
La difusió pública del veredicte del jurat i el lliurament del premi tindran lloc al Museu del Càntir el diumenge 22 d’abril a les 13 hores, en el decurs de l’acte inaugural de l’exposició dels treballs seleccionats. L’exposició romandrà oberta al públic del 22 d’abril al 6 de maig de 2012. L’horari de visita serà el d’obertura del museu.

10. Dotació del premi
El jurat atorgarà un únic premi, que podrà declarar desert si considera que cap dels treballs presentats no té les qualitats suficients per a merèixer el premi. L'autor/a del cartell guanyador percebrà la quantitat de 500 euros amb què està dotat el premi i cedeix els drets d'explotació de la propietat intel·lectual que puguin correspondre al Patronat Municipal del Museu del Càntir d'Argentona per temps indefinit, per tots els mitjans i àmbit internacional. L’autor/a podrà fer ús d’aquesta imatge per a ús promocional seu, sempre que mencioni que és el cartell guanyador del present concurs. A més d'aquest premi, el jurat podrà atorgar les mencions honorífiques que consideri oportunes a altres treballs seleccionats.

11. Recollida de les obres
Els cartells no seleccionats per a ser exposats podran ser retirats a partir del dia 22 d’abril. Els treballs exposats podran ser recollits entre els dies 8 de maig i 10 de juny de 2012. El lloc i horaris de recollida seran els mateixos del lliurament (veure el punt 7). Per a retirar els cartells cal presentar el resguard. No es respondrà dels cartells no recollits dins el termini assenyalat. L'original del cartell guanyador quedarà en propietat del Museu del Càntir.

12. Imprevistos i altres
Qualsevol imprevist o punt que no quedi prou clar en aquestes bases serà resolt pel jurat qualificador o l'entitat organitzadora. Les decisions del jurat i l'entitat organitzadora seran del tot inapel·lables. La participació en el concurs suposa la total acceptació d'aquestes bases.

Argentona, gener de 2012


Més informació: http://www.museucantir.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org