NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Reunió oberta al voltant de la creació d’un centre d’estudis comarcals del Segrià
Informa: Pau Plana, Grup de Recerques del Segrià
Dimecres, 7 de març de 2012 a les 23:50


Lleida (Segrià) - Divendres dia 9 de març de 2012, a les 20h, a l' Ateneu Popular de Ponent (C/ Pau Claris 10, Lleida), vine i participa a la reunió oberta al voltant de la creació d’un centre d’estudis comarcals del Segrià.


Som un grup ampli i divers de persones amb inquietuds culturals, mediambientals i socials que s’ha unit pel seu interès en conèixer i donar a conèixer el Segrià des de diferents àmbits i aspectes. Volem seguir fent amics i amigues amb inquietuds similars, amb aquesta intenció pretenem constituir-nos com a centre d’estudis comarcals del Segrià. Ets del Segrià, hi vius o hi estudies? T’interessa la cultura, la natura o la ciència? Doncs potser t’interessa la nostra proposta.

El Segrià té una universitat, diversos instituts i moltes entitats culturals i mediambientals, però no té encara un centre d’estudis comarcals com les Garrigues, el Pla d’Urgell, el Baix Cinca o la Ribera d’Ebre. Per aquest motiu un grup de gent diversa s’ha aplegat per tal d’impulsar un centre d’estudis comarcals al Segrià.

Estem interessats en contactar amb qualsevol ciutadà amb inquietuds per la cultura, el medi ambient, la societat i amb algun tipus de relació amb el Segrià. Us emplacem a què ens ajudeu a conèixer la història de la comarca, el seu parlar, els seus escriptors, les seues festes i costums, la seua societat, la seua vegetació natural, els seus invertebrats, la seua fauna vertebrada, la seua geologia, els seus conreus, la seua geografia, etc. En definitiva, un grup obert a la comarca amb vocació d’ensenyar i aprendre sobre el seu entorn immediat i donar-lo a conèixer al món.

Per tot plegat hem efectuat una crida a tota persona interessada i hem efectuat una convocatòria general per al dia 9 de març de 2012, en què ens reunirem a l’Ateneu Popular de Ponent (C/Pau Claris, 10) a les 20 hores. La reunió és oberta a tothom, i en ella debatrem al voltant de com hem de constituir-nos i iniciar tot el procés de creació del centre d’estudis. Igualment, es donarà a conèixer el manifest fundacional i es donarà a signar a aquells que ho considerin oportú.

Més informació: https://centrestudiscomarcalsegria.wordpress.com/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org