NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimarts, 19 de març de 2024 | Josep    cerca       subscriu-te   
Notícies: País Valencià



Massalfassar acollirà la dissetena edició del Cant al Ras
Informa: Josep Vicent Frechina, Associació Cultural Tradició i Música, Tramús
Dilluns, 13 de maig de 2013 a les 19:47


Massalfassar (l'Horta) - Cada tercer dissabte de maig la Colla de Dimonis de Massalfassar i l'Associació Cultural Tradició i Música, Tramús, organitzem el Cant al Ras, trobada de cant rural dedicada als repertoris de la tradició musical valenciana que celebra la seua dissetena edició.


La trobada té lloc a la Plaça de l'Església de Massalfassar (l'Horta Nord) a partir de les 22:30. Enguany s'escaurà, per tant, el dissabte 18 de maig, i no cal dir que, com cada any, esteu convidats a participar-hi si us ve de gust.

El protocol no ha canviat en aquestos setze anys de convocatòria: comença a les 21:00 amb un sopar popular amb productes de la terra, inscripció oberta de cantadors fins a la fi de la cantada —per bé que agrairem de tot cor si ens ho feu saber amb uns quants dies d’antelació— i un ordre d'intervencions establert sobre la marxa.

Cantadors

Un any més hem de limitar a un màxim de dos el nombre de peces interpretades per cada participant, per a que la cantada no s'allargue més enllà del que la prudència aconsella. (Quantitat que l'organització podríem ampliar a tres en funció del nombre de participants). Després sempre hi haurà temps de continuar la cantada a peu d'escenari i ací no hi ha més límit que els que ens concedesca l'autoritat competent.

Entre els cantadors i cantadores ja confirmats destaquen noms ja completament consagrats com Pep Gimeno Botifarra o figures emergents com Xavier de Bétera, al costat de reconeguts intèrprets de cant valencià —Isabel de Quart, Manolita, Jacint Hernández—, grups de folk —Arrop i Talladetes, Gent del Desert (Jesús Barranco)— o noves propostes com L’Antiga Senda de Senent.

Si voleu participar com a cantadors, podeu inscriure's al telèfon 686 35 42 44 o a aquest mateix correu.

Públic

Si voleu reservar places de sopar per a public (14 €), el telèfon de contacte és 601 24 27 64 (Oriol). Heu de fer la reserva abans del 13 de maig.

Any Estellés

La celebració de l’any Estellés tindrà també un apartat especial amb un petit avançament del projecte “Sis veus per al poeta”, un espectacle basat en l’obra de l’autor de Burjassot impulsat per Eva Dénia, Lola Ledesma, Maria Amparo Hurtado, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Sílvia Ampolla.


Més informació: http://ca.wikipedia.org/wiki/Cant_al_Ras

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org