NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimarts, 23 d'abril de 2024 | Jordi | Dia Internacional del Llibre i dels Drets d'Autor    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Voleu participar al videoclip de l'estiu?
Informa: Isabel Roig i Casas, Amics de la Bressola
Dimecres, 3 de juliol de 2013 a les 20:33


() - Amics de la Bressola us proposa fer el videoclip de l’estiu 2013 amb les cançons del CD 1,2,3 Pica Bressola. Us animeu a participar-hi i compartir amb tothom la vostra creació?


Només cal triar la cançó que més us  agradi, i fer-ne un videoclip. Els muntatges es poden fer a partir de vídeos, fotografies, animacions o dibuixos... i si sou més agosarats, també es poden presentar lipdubs o flashmobs. Podeu fer les vostres aportacions fins al 15 d'octubre. S'hi pot participar individualment, en família, amb la colla, el Casal d'Estiu, i hi ha categories especials per a joves creadors o per a col·lectius en l'àmbit de la cultura popular.

Podeu triar entre totes les cançons d'1,2,3... Pica Bressola

Viatjar amb el Tren pinxo de Banyoles, o el Tramvia de Mataró, picar ben fort amb el Marrameu torra castanyes, o pujar dalt d'un arbre amb en Pere Gallerí. o conèixer L'Avi Tomeu o el Tio Pep entre moltes d'altres cançons populars. Les trobareu totes publicades al http://espaibressola.cat/123-pica-bressola. Es poden descarregar les cançons i també hi ha disponibles les lletres i altres materials.

Com també les bases del videoclip de l'estiu 1, 2, 3 Pica Bressola
http://espaibressola.cat/content/el-videoclip-de-lestiu-123-pica-bressola

Categories

-Individual/Familiar: El treball es signat per una persona però hi podeu participar tota la família o un grup d’amics.

-Col·lectiva: Es un treball signat de manera conjunta per un grup d’amics, una entitats, associació, grup d’esplai o agrupament escolta, un casal d’estiu o una escola.

- Joves creadors: Especialment dedicada joves creadors i creadores -individuals o col·lectius- entre 12 i 18 anys.

-Col·lectiva: Una crida especial orientada a colles de geganters, castellers i altres col·lectius de la cultura popular amb la voluntat que utilitzin les cançons a les seves cròniques audiovisuals d’estiu.

Data límit d’entrega i publicació

Es considerarà que participen al concurs tots aquells “videoclips d’estiu” publicats al web d’EspaiBressola. La publicació s’ha de fer com una aportació a la mateixa cançó (o la principal) que s’ha utilitzat com a banda sonora del videoclip. La data límit serà el 15 d’octubre de 2013.

Drets de les imatges utilitzades

Es recomana que els vídeos siguin elaborats amb imatges de les quals els autors disposin els drets -sigui perquè són originals seves o per són de domini públic o que són amb llicències que permeten la seva reutilització-. Per facilitar la seva possible difusió posterior recomanem que els vídeos es publiquin amb llicències lliures i suggerim que aquests drets s’especifiquin en els crèdits. El projecte utilitza llicència Creatve Commons

A mena de mostra

Us deixem aquest vídeo recreació del tema Jo som feliç (Musiquetes per la Bressola), realitzat per Ivan Moreno, Jose Mas, Sandra Sarrinat amb xuxes i clics. Un treball d'educació artística i la seva didàctica del 2n curs de MEF (mestre educació física) de la Universitat de Girona (UDG). Al portal web, hi trobareu també moltes aportacions de tota mena, fetes amb les cançons dels anteriors projectes de la Bressola. http://youtu.be/WpM8XVGwESo

Més informació: http://espaibressola.cat/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org