NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 24 d'abril de 2024 | Pere Ermengol    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Ja es poden votar els premis BEST
Informa: alfons, L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya
Dimarts, 18 de novembre de 2014 a les 10:56


Vilafranca del Penedès (l'Alt Penedès) - Des d'avui i fins el dia 29 de novembre, vota la millor iniciativa original i innovadora del bestiari festiu català, d'entre els projectes escollits com a finalistes pel jurat dels premis BEST, que s'atorgaran en el marc de la propera Nit del Bestiari Festiu.


L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya organitzarà, el proper 29 de novembre de 2014 a la Sala Moragues del Born Centre Cultural de Barcelona, la primera Nit del Bestiari Festiu o Festivitas Bestiarum.

Es tracta d'un acte que es celebra en commemoració del dia Europeu del Bestiari Festiu (24 de novembre), per tal de reconèixer a persones públiques, institucions, empreses i associacions que s’hagin destacat en fomentar els valors de la cultura tradicional i popular, així com també la tasca de les entitats associades.



L’esdeveniment – vinculat a la Capital de la Cultura Catalana – neix amb l’objectiu d’esdevenir la festa de referència en el món del bestiari festiu a Catalunya, amb la mirada posada a trencar fronteres i acabar esdevenint l’esdeveniment referent d’aquest sector a nivell europeu.

OBJECTIUS

Obtenir la declaració oficial del Dia Europeu del Bestiari Festiu (24 de novembre) per part del Parlament Europeu i internacionalitzar-lo, convidant als Europarlamentaris a què hi s’hi adhereixin i promoguin aquesta declaració institucional.

Cercar la participació de les entitats de bestiari federades en l’atorgament dels reconeixements “BEST” tant a agents externs al nostre col•lectiu com a les mateixes entitats federades, mitjançant les xarxes socials, fomentant el mutu coneixement i vinculació.

Crear la figura de l’Ambaixador/a del Bestiari Festiu i que ens representi al llarg de l’any davant la societat i els mitjans.

Atorgar reconeixements “BEST” transversals, tant dins el món del bestiari com també a una personalitat pública, una entitat, una empresa i un mitjà de comunicació, que s’hagin destacat en fomentar els valors de la cultura tradicional i popular en general i del bestiari festiu en particular.

Establir i reforçar llaços d’amistat, reconeixement i intercanvi amb les figures del bestiari festiu europeu (Occitània, França, Bèlgica, Gran Bretanya, Itàlia, Malta….), que s’adhereixen al Dia Europeu del Bestiari Festiu i anar creant el catàleg del Bestiari Festiu Europeu.

Vincular cada any la celebració del “Festivitas Bestiarum” a la Capital de la Cultura Catalana, tot territorialitzant-ne la celebració.

RECONEIXEMENTS POPULARS I A LES ENTITATS:

Es convoquen diferents categories de reconeixements, agrupades en funció de l’objectiu. Aquests pretenen esdevenir públics i transversals. La convocatòria de premis al reconeixement es regirà per unes bases. Tant l’estructura com les bases es podran adaptar any rere any en funció de l’evolució, la demanda i les necessitats del sector.


Més informació: http://festivitasbestiarum.cat/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org