NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Trobada Programació Xarxa d´Espectacle 2006
Informa: Jaume, Ull de Teatre,Grup Escènic
Dilluns, 29 de maig de 2006 a les 23:55


Ulldecona (El Montsià) - Ulldecona serà els dies 8 i dia 9 de juliol de 2006 l´amfitriona de la Trobada de Programació de la Fundació Xarxa d´Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya. L´event té la missió de gestionar tota la contractació d´espectacles destinats al públic familiar de la pròxima temporada 2006/2007. A banda d´aquesta reunió de feina, l´organització pretén convertir la convocatòria en una trobada lúdica oberta a tothom amb una Mostra de Teatre Familiar.


TROBADA DE PROGRAMACIÓ XARXA D´ESPECTACLE INFANTIL I JUVENIL DE CATALUNYA
Ulldecona ( El Montsià ) dies 8 i 9 de juliol 2006.
Actes i espectacles gratuïts, oberts a tothom.

DISSABTE 8 JULIOL

Rutes turisme cultural.- ( matí i tarda )
Programa alternatiu i d´assistència a lliure elecció del voluntariat de La Xarxa fins les 19,00 h.

10,30 h. Concentració a CAN OLIVERES a Martorell del voluntariat que es desplaça en Autocar.

11,00 h. Sortida puntual cap al Montsià. A l´arribar al Delta de l´Ebre, dinar i tranquila passejada en les embarcacions pel riu Ebre fins al mar Mediterrani i tornada. El voluntariat assistent a la trobada en cotxes particulars pot arribar a Ulldecona quant li plagui.

Visita al Delta de l´Ebre . Visita al nostre patrimoni històric, arquitectònic i mediambiental : Visita al Castell d´Ulldecona. ( dissabte tarda i diumenge matí) Visita al Casc Antic de la població. Visita al Centre d´Interpretació de les Pintures Rupestres (Ermita de la Pietat).

A partir de les 19 h. concentració de tot el voluntariat a Ulldecona.

BENVINGUDA als voluntaris de La Xarxa. Encesa de coets.

20,00 h. Visita guiada en Autocars/cotxes al Castell d´Ulldecona ( sortida des de Pàrking). Alternatiu.

20,00 h. Concentració Invitats i voluntariat al exterior Casa Cultura , Plaça Diputació.

20,30 h. a la Casa de Cultura ( Antiga Església del Roser)

LA XARXA DEBAT! TAULA RODONA i COL·LOQUI.
1) Com n´hem de dir del teatre per a nens i nenes ?
2) El teatre infantil : a) Un factor de cohesió social. b) Implantació territorial de les programacions estables. Intervenen: SRA. EULÀLIA BLANCO LÓPEZ Directora de l´Àrea de Teatre, Música i Arts Visuals de l´Institut Català de les Indústries Culturals. Dpte. Cultura de la Generalitat. SR. FERRAN BELLO HERNÁIZ Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Dpte. Cultura de la Generalitat. SR. RAMON BOSH Cap de l´Àrea de la Direcció General de Cooperació Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat. SR. JAUME AMIGÓ DURAN President de la Fundació Xarxa d´Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya. SR. FERRAN MADICO RODRIGUEZ Director del Centre d´Arts Escèniques de Reus (CAER) i director teatral. SRA. MARTA ALBIR Presidenta de l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics i membre del grup Toc de Retruc. SR. JOAQUIM NIN BORREDÀ President de la Comissió del Servei d´Assistència al Ciutadà – Cultura - de la Diputació de Tarragona. MODERADOR: SR. IGNASI RODA FÁBREGAS Director de teatre, pedagog i dramaturg especialitzat en teatre infantil.

A continuació: Als Claustres de la Casa de la Vila, (Antic Convent de Sant Domènec) ressopó per a tot el voluntariat de La Xarxa , amb productes de la nostra terra. Mentrestant, Floreal Tallada, un mestre ulldeconenc de l´escena jazzística ens oferirà una audició musical. Mentre sopem, cercavila d´animació pels carrers i plaçes del municipi amb la participació de la Banda de Música d´Ulldecona.

A les 23,15 h. desfilada del voluntariat al teatre municipal acompanyats per la nostra centenària associació musical.

23,30 h. TEATRE ORFEÓ MONTSIÀ. MARCEL GROS presenta : CLIPS DE CLOWN. Surt de l’ou una espècie desprotegida, una criatura escènica, una bèstia de l’espectacle... estem parlant del mamífer vertebrat més imprevisible... el Pallasso!

DIUMENGE 9 DE JULIOL.

8,30 h. a 10,30 h. Lloc de trobada: Pàrking municipal al costat Poliesportiu i de la Cooperativa Agrícola d´Ulldecona. ESMORZAR a la Sala Gran de la Cooperativa per al voluntariat de La Xarxa.

9,45 h. Cercavila amb la “XARANGA LA XARXA ” per Itinerari 1 :

10,45 h. TEATRE ORFEÓ MONTSIÀ. TEATRE DEL SOL i GEA S.L. presenta : CASTING, UN MUSICAL MOLT ANIMAL. El regne animal rep una noticia sorprenent: es convoca un casting per escollir quines bèsties tenen més talent i es mereixen pujar a l´arca de Noè.
11,30 h. Continuen les Rutes turisme cultural al municipi. (Alternatiu ) Visita al nostre patrimoni històric, arquitectònic i mediambiental.

11,45 h. Cercavila amb la Companyia SAMBATUQUE: AL CARRER AMB SAMBATUQUÉ per Itinerari 2 Els peus, les mans i el cos sencer... comencen a moure´s sense parar ,amb els ritmes més diversos d´aquest grup de percussió a ritme de batucada.

12,30 H. ESPECTACLE A LA PLAÇA SALES I FERRÉ. ROGER CANALS I CÍA presenta : QUI LA FA, LA BALLA. Un animador acompanyat de la seva guitarra i Cía, amb divertides cançons que ens faran moure i ballar amb tota la marxa.

12,45 A La Casa de Cultura ACTE DE PROGRAMACIÓ TEMPORADA 2006/2007 amb el Patrons dels Grups Locals Xarxa.

A continuació DESPLAÇAMENT A L´ERMITORI DE LA PIETAT A l´arribada , visita al Centre d´Interpretació de les Pintures Rupestres, declarades per la Unesco l´any 1998 PATRIMONI DE LA HUMANITAT .

15,00 h. DINAR a les dependències de L´Ermita per al voluntariat de La Xarxa. 17,45 h.. Cercavila amb la “XARANGA LA XARXA “ per Itinerari 3.

18,00 h. Cercavila amb la Companyia + GATS : CATERING ! per Itinerari 4 : Cercavila culinària : cuiners, xanquers, ballaruca, gags... i una supercuina mòbil gegant ! D´estrelles Michelin no sabem si ens donaran cap... però de festa nosaltres si que en donem !

19,00 h. Retorn a casa del voluntariat en Autocars, des de el Pàrking.

19,00 h. Sala Exposicions Caixa Tarragona. TEATRE. ROSA FITÉ presenta : CONTES PER CONTAR, CANTAR I RECITAR. ( cicle infantil ) Espai lúdic per a xiquets i xiquetes fins a 6 anys amb les històries d´en Pere Pesca-llunes, l´anegueta Atabaladora i les aventures dels animals de la granja d´en Tomeu.

19,30 h. ESPECTACLE A LA PLAÇA SALES I FERRÉ. CÍA EL NEGRO I EL FLACO presenta : GIRAMONDO. Des de Italia arriben dos comediants amb estranys tricicles. Ho fan amb el seu humor, simple i directe, amb els seus jocs participatius i amb els malabarismes inversemblants. ... i els que esteu de vacances aquest diumenge encara queda un concert dintre de les II Jornades Musicals a L´Ermita de la Pietat.

20,30 h. Actuació de MAMAJUANA I LAS AREPAS LATINAS. Grup de mestissatge que fusiona rumba, bossa-nova, reggae, ritmes afrocubans,…

Organitza: Xarxa Ulldecona (Ull de Teatre, Grup Escènic)
Xarxa Amposta ( Tarambana, Associació Sociocultural)

INFORMACIÓ:

Oficina Fundació de LA XARXA : 937 332 732
Oficina de TURISME d´Ulldecona : Tel: 977 573 394 // 639 314 319.

Notes : Recomanem a tothom participar durant els recorreguts de les cercaviles d´animació des de l´inici . Serà més participativa i t’ho passaràs millor !!. Tots els espectacles son gratuïts, oberts a tothom L´organització es reserva el dret d´alterar aquest programa en cas que fora necessari.

Més informació: http://www.ulldeteatre.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org