NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 20 d'abril de 2024 | Oda    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Programació "Dissabtes de Teatre"
Informa: Jaume, Ull de Teatre,Grup Escènic
Dimarts, 25 de juliol de 2006 a les 13:51


ULLDECONA (El Montsià) - Programació estable de teatre professional de "La Xarxa", tot l´any, menys a l´estiu.


DISSABTES DE TEATRE “LA XARXA” TEMPORADA 2006 / 2007.
TEATRE ORFEÓ MONTSIÀ – ULLDECONA
Del 16 setembre 2006 al 19 maig 2007.

Dissabte, 16 setembre a les 18 h.
DREAMS TEATRE : LA SIRENETA
La Sireneta compleix quinze anys i per primera vegada sortirà del fons del mar. És un dia molt especial i l´estrella de mar li prepara una gran festa d´aniversari. Però no tot serà tan senzill...La terrible medusa té uns altres plans : amb l´ajut del voraç tauró, vol aconseguir que el pirata “ busca sirenes “, que navega molt aprop, pesqui la sireneta. L´estrella del mar, el pop, el cranc, tots intenten dissuadir-la i allunyar-la del perills.

Dissabte, 23 setembre a les 18 h.
ACTES ÚNICS : EL PETIT DALÍ
Un espectacle familiar amb una posada en escena arriscada i atrevida tant tècnica com estèticament, en el qual l’humor, la fantasia i una gran dosi d’imaginació faran viatjar tota la família en el peculiar món de Dalí. Un gros elefant, un cuiner que fa rellotges com si fossin truites i una barca voladora són alguns dels objectes típicament dalinians que apareixen a l’espectacle. Màgia, cant, música, xanques i un titella, ajudaran als més petits a endinsar-se en l’univers d’un dels artistes claus del surrealisme.

Dissabte, 21 octubre a les 18 h.
MICROCOSMOS TEATRE : EL CEL DE MOZART
És una agradable fusió d´espectacle musical interpretat per actors cantants, d´espectacle de titelles i d´espectacle de teatre de text que ens parla del misteri de la vida i l´obra de Wolfgang Amadeus Mozart. A partir dels últims moments de la vida de Mozart, quan el músic compon el Rèquiem, l´espectacle mostra com el compositor fa un balanç recordant els fets i les persones més importants per a ell. Mozart, acompanyat de la seva muller Constança, intenta resoldre l´enigma del seu pas per la Terra. És la màgia de la música de Mozart en clau familiar, els somnis d´un geni per a grans i petits i amb una selecció de les millors peçes del compositor interpretats en directe i en traducció inèdita en català.

Dissabte, 4 novembre a les 18 h.
EL CAU DE L´UNICORN : EUREKA
La Tina es una nena molt entremaliada que sempre s´en va a jugar al laboratori del seu avi quan ell no hi és...El missatge que volem fer arribar als nens es: estimat a tu mateix i estima el teu entorn, cuida´ls ambdos, si es que desitges un futur millor per a tots. Tot això amanit amb 17 cançons i una sorpresa. Els nens podran “ olorar ” el que succeeix en escena gràcies a essències naturals : olor a xocolata desfeta, caramel, maduixa, llimona, flors i mar.

Dissabte, 2 de desembre a les 18 h.
MARCEL GROS : CALIDOSCÒMIC
El Pallasso protagonista arriba a l'escenari dins el tub “calidoscòmic” i comença l'espectacle!... Somnia que és Artista, presenta en “Xop Suei” el rei dels Equilibris... D'un país Imaginari ens arriba el “Faquir Vefeltè”... Seguidament per a tots vostès “l'Orquestrina Gallana” (pollastres tocacampanes)... I per acabar el Calidoscòmic ens convida a viatjar en el temps fins a l'edat de pedra i som testimonis del descobriment Universal d'una cosa tant important com és el Riure.

Dissabte, 27 de gener de 2007 a les 18 h.
DEPARRANDA : CACAU DE CONTES
La Mònica i en Joan descobreixen una entrada secreta que condueix cap una habitació misteriosa on hi ha tot de llibres. Amb l’ajuda del seu professor, el Sr. Grau, esbrinen que aquell lloc era l’antiga biblioteca de l’escola. Els nostres protagonistes es topen amb un dau gegant de 12 cares, tantes com contes hi ha, i un pergamí amb una llegenda. El text diu que si s’expliquen els contes de forma correcte, seran proclamats Rondallaires Professionals, sempre i quan es superi l’última prova: inventar-se un conte amb 4 paraules que dirà el públic. Espectacle de contes que cada cop varia de format degut a un dau de 12 cares. Segons la cara que surti, es farà un conte o un altre. Cada conte conté un missatge amb valor diferent, pedagògic i humà

Dissabte, 10 de febrer a les 18 h.
GERMANS BROTHERS : TUTTI CLOWN
Els Germans Brothers és una companyia formada per l´estrella més gran del ritme i la melodia. Avui tenim un greu problema: en Ramon no vol actuar. La funció perilla, potser ho haurem de deixar per un altre dia. Però no passa res, en Jordi i en Joan, tiraran endavant la representació amb l´ajut del públic.

Diumenge, 11 de febrer – Carnaval Infantil – a les 16 h.
CÍA. ENCARA FAREM SALAT
Cercavila d´animació al carrer i l´espectacle: LA MÀQUINA DEL TEMPS. Senyores i senyors ! la companyia de comediants Encara Farem Salat us presenta l´invent més esperat de la història. Estem parlant ni mes ni menys de ... LA MÀQUINA DEL TEMPS !!. No us podreu perdre aquesta oportunitat única de provar-la i viatjar a traves del temps. Us garantim que funciona. Animació musical adreçada al públic familiar que basa el seu eix d´animació en un recorregut a traves de les diferents èpoques i cultures mes històriques, amb música 100% en directe. Nenes i nens ! CIUTADANS DEL MÓN ! veniu a la festa del carnaval.

Dissabte, 10 de març a les 18 h.
CÍA DE TEATRE ANNA ROCA : LES SABATES NOVES DE L´EMPERADOR.
L´obra es desenvolupa al darrera d´una botiga de sabates. No es tracta d´un rera-botiga normal sinó que és la sabateria a on s´arreglen les sabates dels personatges dels contes. I el personatge no és el sabater, com seria d´esperar, sinó el seu ajudant. El sabater treballa de nit i descansa de dia mentre que el seu ajudant ho fa de l´inrevés. És a través de l´ ajudant de sabater que coneixerem les anècdotes i històries “ ocultes “ de les sabates dels contes i com és que el sabater ha arribat a ser tant famós que tots li portin les seves sabates.

Dissabte, 21 d´abril a les 18 h.
XIP XAP : ELS MÚSICS DE BREMEN
Un ruc, un gos, un gat i un gall veuen que el seu futur com animals domèstics comença a perillar, i decideixen fer una orquestra i anar cap a Bremen a triomfar. Aquesta és la clàssica història d´amistat i treball en equip on tothom pot aportar quelcom positiu per ajudar-se els uns als altres. La música i les cançons que ens ensenyen els protagonistes de la història són el vehicle i el motor del conte. Així, mentre escoltem les peripècies d´aquests intrèpids animals, aprenem cançons i participarem de la seva aventura.

Dissabte, 19 de maig a les 18 h.
CÍA LA REMOREU : LES AVENTURES DE TOM SAWYER
Tom Sawyer és un nen que viu i somia les seves pròpies aventures en el seu petit poblet a la vora del riu Mississipí ; amb el seu millor i inseparable amic: en Hucleberry Finn. Tom i Huck viuran i ens faran viure una història plena d´aventures, d´amistat, d´emocions, que ens transportaran a un món màgic. Un món on les bruixes cavalquen sobre les seves escombres voladores, Robin Hood és una persona de carn i ossos, un gat mort és un tresor molt valuós i la imaginació es la força que transforma la realitat.

Preus : Socis : 3 euros – No Socis : 3,50 euros
Venda entrades : Els dies de funció mitja hora abans al mateix teatre.

Més informació : Grup Xarxa Ulldecona
Telf. 977 720 581
ulldeteatre@ulldeteatre.org

ORGANITZA: GRUP XARXA ULLDECONA EN CONVENI AMB L´AJUNTAMENT D´ULLDECONA – REGIDORIA DE CULTURA.

Més informació: http://www.ulldeteatre.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org