NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



El IXè Tribute dels Carnavals d'Ulldecona homenatja el glam-rock i el punk-rock
Informa: Jordi Monforte Maresma, associació AMICS
Divendres, 2 de febrer de 2007 a les 9:17


Ulldecona (Montsià) - Es farà el divendres 9 de febrer i pujaran a l’escenari cinc grups locals


Enguany el IXè Tribute de Carnaval tindrà lloc el divendres 9 de febrer i estarà dedicat a la música glam-rock i punk-rock.

Al concert hi actuaran cinc grups locals que, adaptant-los al seu estil musical, tocaran diversos temes de les bandes que s’homenatgen en la present edició. El Tribute de Carnaval és un concert original i únic en aquestes terres. A més, al fer-se el primer dia dels Carnavals d’Ulldecona, tant els músics com bona part del públic hi van disfressats.

El Tribute està organitzat per l’entitat AMICS (Activitats Musicals, Infantils i Culturals), comptant amb el suport de l’Ajuntament d’Ulldecona i del PIJ Faldut. Com tots els anys, també cal destacar la col·laboració desinteressada dels diversos grups locals que hi actuen.

Des d’AMICS es fa una crida a tots i totes per a què vinguen disfressats de glameros/es i punk-rockeros/es. Hi haurà premis en CD’s per a les millors, més originals i divertides disfresses invididuals i de grups.

Les actuacions tindran lloc al Casal Jove d’Ulldecona (Terres de l’Ebre) i començaran a les 24.00 hores. Hi actuaran cinc bandes, algunes de les quals han canviat de nom pel Tribute. Pujaran a l’escenari els ulldeconencs Dirty Nancy, Kisj (Knights in satin Jua), Tipunk Gos, Culs Cults i La Familia Stardust. En acabar la música en directe, la festa seguirà fins la matinada, amb punxamenta glam-rock-punk, a càrrec del DJ Que sé yo.

Una mica d’història del Tribute
L’any 1998 l’entitat Grups de Grups –associació creada per a la promoció dels grups de música locals– va posar en marxa el Tribute, en divendres de Carnaval, i al 2002 l’associació AMICS van seguir amb aquesta bona iniciativa. Els Tributes estan oberts a tots els grups i solistes musicals locals per a què tinguen l’oportunitat de versionejar temes de les formacions o estils musicals que s’homenatgen cada any. Des d’AMICS també estan oberts a què hi toquin grups d'altres poblacions. En acabar les actuacions en directe un DJ punxa discs del grup o moviment musical al qual s’enfoca el Tribute.

En les edicions anteriors els tributes estigueren dedicats als Ramones (any 1998), a Siniestro Total (any 2000), a La Movida Madrilenya (any 2001), a la música disco-funky dels anys 1970s i 1980s (any 2002), als Beatles (any 2003), a la rumba i el flamenc (any 2004), a “Méjico Lindo” (any 2005) i als “Dibuixos animats i sèries de la tele” (any 2006).

A la web Ulldecona.org podeu vore diverses fotos del Tribute 2005 http://www.ulldecona.org/niv5.php?id=526 i el cartell del Tribute 2007 http://www.ulldecona.org/bd/glampunk-3.jpg

Més informació: http://www.ulldecona.org/bd/glampunk-3.jpg

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org