NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 19 d'abril de 2024 | Gai    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Nou impuls a La Xarxa
Informa: Jaume, Xarxa d'Espectacle
Dimecres, 18 d'abril de 2007 a les 10:03


Terrassa (Vallès Occidental) - Assemblea anual Xarxa d'Espectacle


L´Assemblea General de Patrons de la Fundació Xarxa d´Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya ha ratificat aquest diumenge a Terrassa, amb el quòrum suficient d´assistents, l´acord de donar un nou impuls a l Àrea Social i a l´Assessora d´Espectacles, segons a manifestat Jaume Amigó, president de la fundació privada catalana.

Des de l´Assessora d´Espectacles s´ha establert més connexió entre els Grups Locals i les quasi cent companyies de teatre professional que, a través de les temporades estables, han generat al 2006 un total de 896 funcions amb una assistència de 250.000 espectadors. Això sí, s´ha reclamat més presència en el mitjans de comunicació per ajudar a promocionar aquesta activitat destinada al públic familiar.

Entre les 73 poblacions adherides a la fundació per programar circuits regulars d´arts escèniques destinats al públic familiar, s´han posat en marxa reunions sectorials per tot Catalunya per conèixer més de prop la dinàmica interna dels col·lectius. L´Espluga de Francolí i La Bisbal d´Empordà han estat les seus dels primers encontres, en representació de les comarques de Tarragona i Girona. Ara seguiran les reunions amb els grups locals Xarxa de Lleida i de Barcelona.

A través de la Intranet de la mateixa web de la fundació, es donen a conèixer les activitats internes que porta a terme el voluntariat de cada municipi i aquelles notícies culturals que els afecten, amb l´objectiu de augmentar el grau de cohesió de la Fundació.

L´Assemblea també a aprovat el programa general d´actuació de l´any 2007, la Mostra d´Igualada, la trobada de programació a Berga, el FIT a Cerdanyola, la mostra Butaka a Olesa , la festa de la Tardor i la tradicional Marató de Contes al Teatre Romea de Barcelona.  


Més informació: http://www.xarxacat.es

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org