NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dijous, 25 d'abril de 2024 | Marc    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



I Concurs de Gralles i Tabals i Percussió de Carrer
Informa: Rosa M. Molas, Mal de Cap
Dilluns, 21 de maig de 2007 a les 10:03


Igualada (Anoia) - Aquesta primera edició dels concursos de GRALLES & TABALS i PERCUSSIÓ DE CARRER ha sorgit com un acte més de la celebració del 5è aniversari del grup de gralles i tabals MAL DE CAP.


Bases:

1. El concurs va adreçat a totes aquelles colles d’arreu que compleixin amb els requisits exposats en aquestes bases i que vulguin participar de la festa. Totes les actuacions hauran de garantir un mínim de qualitat tècnica i musical.

2. El nombre mínim de components d’un grup queda establert en 4 membres.

3. En el concurs de gralles i tabals les colles estaran formades per un mínim d’un graller/a amb gralles seques i/o dolces (de claus, llargues i/o baixes) acompanyat per un mínim d’un tabal i/o caixa.

4. En el concurs de grups de percussió hi poden participar tots aquells grups que toquin instruments de percussió de carrer o cercavila. Cada component del grup haurà de portar a sobre un instrument com a mínim, subjectat a ell o aguantat per ell. Valen instruments inventats pel grup. La percussió que no es faci amb els instruments especificats, només serà complementària als sons dels altres (per ex. picar de mans, fer sons amb la veu, etc.).

5. Cada grup haurà de presentar en el seu full d’inscripció el nom de 4 peces a interpretar en el Concurs en què es presenta, de les quals les dues primeres seran les que s’escolliran per a la seva interpretació i la resta seran les de reserva.

6. Cada grup disposarà d’un màxim de 6-7 minuts per fer els temes inscrits.

7. Cada component d’un grup podrà presentar-se com a màxim amb dos grups, indistintament del concurs en què participi. Així, només podrà pujar dues vegades dalt de l’escenari.

8. El màxim de grups participants serà de 10 per a cada concurs. La selecció de grups es farà per ordre d’inscripció. Els grups inscrits s’hauran de presentar als membres de l’organització mitja hora abans de l’inici de l’acte (les 17:30 hores) a la plaça Pius XII, si no, quedarà la seva plaça vacant.

9. El jurat estarà format per músics de professió i gent amb reconeguda experiència en el món dels grallers i la música tradicional i popular. La composició exacta del jurat es donarà a conèixer abans del concurs. El jurat serà qui concedirà els premis i decidirà sobre aspectes no resolts en aquestes bases.

Les inscripcions es podran enviar a maldecap@gmail.com  o entregar a l’Espai Cívic Centre o a l’Institut Municipal de Cultura (IMC) situat a Cal Ratés, fins el dia 18 de juny de 2007.



Més informació: http://www.igualada.cat

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org