NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 24 d'abril de 2024 | Pere Ermengol    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Obert el període d’inscripcions per als campus d’estiu de la Festcat
Informa: Generalitat de Catalunya - Premsa, Generalitat de Catalunya
Dilluns, 18 de juny de 2007 a les 0:55


Barcelona (el Barcelonès) - Ja és obert el període d’inscripcions per participar als quatre campus d’estiu de la Festcat d’enguany: el de Cultura Popular de Llívia, que tindrà lloc del 9 al 13 de juliol, el de la Música Tradicional de Torroella de Montgrí (del 16 al 21 de juliol), el de Dansa Tradicional d’Esterri d’Àneu ( del 15 al 21 de juliol), i el de Jocs Tradicionals d’Horta de Sant Joan (del 15 al 21 de juliol).


El Campus de Cultura Popular a Llívia arriba enguany a la desena edició amb una proposta pedagògica renovada. En total es presenten durant 15 cursos i 15 tallers, dedicats a l’artesania, les arts visuals, el ball i la dansa, el circ, la gastronomia, la música, l’organització i gestió de la festa i el teatre. Durant tota la setmana també tindran lloc activitats complementàries, com ara tertúlies sobre Internet i els mitjans de comunicació, actuacions de l'Orquestrina, Solistes de la Costa, els Boni, Zahir Zircus, DJ Mussol, la Troba Kung-Fú i Carles Belda i el Conjunt Badabadoc. Les inscripcions per a aquest campus es poden formalitzar fins al pròxim 30 de juny mitjatjant el web www.fusic.org/inscripciocampusllivia.

L’Escola de Música Tradicional, que es farà del 16 al 21 de juliol a Torroella de Montgrí inclou cursos de cordòfons, violí, viola de roda, guitarres, flabiol i bombo, instruments de doble canya, tarota, gralla, cornamuses, acordió diatònic i un curs de cant. Els tallers es dedicaran a la cançó, la música i la dansa, les danses d’Occitània, les músiques del modernisme, la improvisació folk, les músiques d’ultramar, el folk rock català, la rumba catalana, el llibre vermell de Montserrat, les músiques del gran Nord i un específic dedicat a la autoedició. Tanmateix, també hi hauran concerts públics amb els alumnes en diversos espais de la Vil·la de Torroella de Montgrí. Algunes d’aquestes activitats s’emmarquen en el 27è Festival de Músiques de Torroella de Montgrí. Les inscripcions per a l’Escola de Música Tradicional són obertes fins al pròxim 7 de juliol, mitjantçant l’adreça de correu electrònic info@joventutsmusicals.com.

El Dansàneu, que tindrà lloc del 15 al 21 de juliol a Esterri d’Àneu, és punt de trobada per compartir experiències, dialogar i viure la dansa i alhora practicar processos creatius treballant amb una base tècnica nous formats. En aquesta edició els cursos seran sobre anatomia vivencial, el videominut, creacions coreogràfiques per a cercavila, balls cantats, el ball de bastons del Penedès, les danses del Lluçanès, la dansa i l’espai públic, entre d’altres. Les inscripcions estan obertes fins al 7 de juliol, a través del web www.fusic.org/inscrpciondansaneu.

L’Escola de Jocs Tradicionals d’Horta de Sant Joan, que tindrà lloc del 15 al 21 de juliol, presenta activitats formatives relacionant el joc amb el territori, l’escola, els materials tradicionals, la recerca i el lleure. Com a activitat formativa complementaria, conjuntament amb l’ Institut Ramon Muntaner, es farà la II Jornada sobre Recerca i Patrimoni Etnològic, sobre els jocs tradicionals i les noves tecnologies. Les inscripcions són obertes fins al 7 de juliol a l’adreça de correu electrònic campusterresebre.secretaria@urv.cat.

Tots el cursos de La FESTCAT estan reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a activitat adreçada al professorat. Hi ha ajuts per al personal docent en actiu i per als titulars del carnet jove, Carnet +25 i Carnet oficial d’estudiant.



Més informació: http://www.gencat.cat/cultura/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org