NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dijous, 28 de març de 2024 | Càstor    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Festa Major de Picamoixons 2007
Informa: Joan, Associació de Veïns Rocabruna
Dimarts, 31 de juliol de 2007 a les 9:46


Picamoixons (Alt Camp) - Quico, el Noi i el Mut de Ferreries presentaran a Picamoixons el seu últim espectacle: "No es pot viure" en el marc de la Festa Major d'Estiu d'aquest municipi.


ACTUARAN EL DIJOUS 2 D’AGOST A LES 22:00 H. A LA PISTA POLIESPORTIVA. L’espectacle s’emmarca dins de la Festa Major d’Estiu de Picamoixons que comença el dijous 2 d’agost allargant-se fins el diumenge 5 d’agost sent l’actuació del Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries uns dels actes estrelles de la festa Major juntament amb la festa “DELANITALDIA” que tindrà lloc l’endemà, divendres 3 d’agost a partir de la mitjanit, i que comptarà amb les actuacions de l’orquestra Girasol, la percussió de Vallsamba, i el toc final de les mans del Dj Wagner Pá.

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ja van actuar a Picamoixons fa un parell d’anys sent tot un èxit i deixant una molt bon regust de boca. Enguany aquest grup de música popular i tradicional tornarà a ser un dels protagonistes de la Festa Major d’Estiu, una festa que any rera any ha aconseguit consolidar-se dins de les festivitats de la comarca.

A les Terres de l’Ebre, per dir “Que bé que vivim!” se sol dir “No es pot viure!”; una frase amb doble significat: “Que bé que vivim!”, en el context d’un món molt injust i desigual, i també que malament està tot i quantes coses caldria fer per millorar-ho. La dualitat d’aquesta frase ha inspirat el grup de les Terres de l’Ebre a crear el seu darrer treball discogràfic, aprofundint en l’ús social de la música popular i desenvolupant encara més la idea inicial d’Es cantava i es canta: “Lo folklore està viu perquè natros estem aquí i estem vius”. No es pot viure!, l’últim disc i espectacle de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, esdevé novament una crònica social, tractant amb ironia i humor seriós temes com la defensa de la natura, la diversitat racial, la llengua o la necessitat d’una altra i millor manera de viure. Recuperar una vida senzilla, sense haver de renunciar a algunes de les aportacions positives de la modernitat.

Més informació: http://aavvpicamoixons.50webs.com

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org