NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dijous, 25 d'abril de 2024 | Marc    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Calonge enceta la bóta de vi nou
Informa: Jaume Figueras, Ajuntament de Calonge
Diumenge, 28 d'octubre de 2007 a les 17:45


Calonge (el Baix Empordà) - El proper 9 de novembre Calonge dóna el tret de sortida a la cinquena edició de la Festa del Vi Nou, una activitat que durant tres dies ofereix diverses propostes al voltant del món vitivinícola.


Entre les novetats d’enguany cal destacar que el pregoner d’aquesta edició serà el dissenyador de moda Antoni Miró. També entre les novetats hi haurà un concert de música clàssica amb degustació de diferents classes de vi amb l’orquestra CastellBisbal, la presentació de l’itinerari La conca del Tinar, un camí vinyes de la col·lecció Descobreix Calonge i Sant Antoni, i una conferència sobre la repercussió del canvi climàtic sobre el conreu de la vinya, a càrrec del meteoròleg Tomàs Molina. En aquesta edició també s’ha ampliat l’horari del mercat del vi i dels productes de la terra, que s’allargarà el dissabte 10 i diumenge 11 de novembre.  
 
La Festa del Vi culminarà el diumenge 11 de novembre amb el pregó d’Antoni Miró, l’obertura de les bótes del vi nou i el tradicional tast popular del vi elaborat aquest any.
 
D’altra banda, i continuant amb la iniciativa engegada en l’edició anterior, aquest any els restaurants Can Muní, L’Empordà – Can Ramón i el Refugi dels Pescadors oferiran un menú de la cuina del vi que es podrà tastar els dies 9, 10 i 11 de novembre. Botifarres dolces amb pomes i reducció de vi negre de pagès, conill amb escamarlans flamejats al vi blanc de pagès, albergínia macerada al vi blanc o cua de bou guisada al vi negre de Calonge són alguns dels plats que els restaurants oferiran durant aquests dies.
 
La Festa del Vi Nou de Calonge està organitzada per l’Ajuntament de Calonge amb la col·laboració del  Galliner Gastronòmic, Colònico, Ateneu Popular, Patronat dels Festivals de Música de Calonge, Protecció Civil, Cellers amb denominació, Colla gegantera de Calonge i Associació de Joves No N’Hem Bé.
 
 
La Festa Major

També a partir del 4 de novembre i fins al dia 18 tindrà lloc la Festa Major d’hivern, que concentra la major part del gruix de les activitats el cap de setmana del 10, 11 i 12 de novembre, al voltant de la festivitat de Sant Martí. Enguany la festa ofereix un ventall d’activitats ampli amb l’objectiu d’arribar a totes les edats. Així, inclou activitats com ara teatre, una bicicletada popular, una botifarrada, activitats infantils i diverses activitats esportives. 


Més informació: http://www.ajcalonge.org/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org