NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 19 d'abril de 2024 | Gai    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Castell d’Aro convoca la xxviiiª edició del concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques
Informa: Carlus Gay i Puigbert, Premsa i Comunicació
Dimarts, 27 de novembre de 2007 a les 16:33


Castell – Platja d’Aro (el Baix Empordà) - La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell – Platja d’Aro convoca la XXVIIIª edició del Concurs de Diorames, Pessebres i Composicions Nadalenques, que repartirà prop de 4.000 euros en premis.


Enguany es proposen tres categories: infantil (que es divideix internament fins a 8 anys i de 9 a 12 anys), juvenil (fins a 18 anys) i adults (majors de 18 anys), facilitant així la participació a un ampli ventall d’edats. Les obres participants s’exposaran al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro del 22 de desembre al 13 de gener. La mostra, que s’inaugurarà el dia 22 a les 18h. compartirà protagonisme el recull d’obres del concurs de felicitacions de Nadal de la Biblioteca Mercè Rodoreda; i dels treballs de Nadal de les escoles del municipi. Les tres mostres es podran visitar, en entrada lliure, els caps de setmana d’11 a 13h. i de 17 a 20.30h. (24 i 31 de desembre: 11 – 13h.; 25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener: 17 – 20.30h.). El lliurament de premis tindrà lloc en el mateix Castell de Benedormiens de Castell d’Aro el diumenge 6 de gener a les 18h.

Per participar al concurs i lliurar els treballs s’ha fixat el termini màxim del divendres 21 de desembre a les 22h. (sempre que hi hagi espai disponible a les sales d’exposició), i cal posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (T 972 817 179 dinamitzacio@platjadaro.com). Tots els treballs hauran de presentar-se amb un lema que s’haurà de col·locar en un lloc visible i acompanyar-se d’un sobre tancat amb les dades personals, D.N.I i telèfon de contacte del participant. El jurat d’enguany valorarà cada obra en funció de tres grans conceptes: originalitat, valor artístic i paisatgisme (en la categoria de pessebres); i originalitat i valor artístic (en els diorames i les composicions nadalenques), puntuant d’1 a 10 cada concepte. Mitjançant la suma de totes les puntuacions de cadascuna s’atorgaran els premis de cada categoria. Si bé els pessebres és l’àmbit més conegut del concurs i on cal descobrir els materials utilitzats per elaborar-lo: molsa, suro, guix, fusta, fang; també cal destacar les composicions nadalenques (qualsevol composició artística, popular o decorativa que tracti temes relacionats amb el Nadal).

Simultàniament a aquest concurs, una vintena activitats més configuren la proposta nadalenca d’activitats oci i cultura a Castell – Platja d’Aro i S’Agaró des del 28 de novembre al 13 de gener, que tenen a punts destacats L’Encesa de Llums de Nadal el proper dissabte 1 de desembre amb un concert de Macedònia, l’exposició temporal La Joguina com a Eina de Foment del Treball en el Museu de la Nina, les representacions del Pessebre Vivent de Castell d’Aro (25, 26 i 30 de desembre i 1, 6 i 13 de gener), i una nova edició del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens (del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener).

Carlus Gay i Puigbert
Nou Telèfon Directe:  972 804 205
Ajuntament: T 972 817 284 . F 972 825 657
premsa@platjadaro.com



Més informació: http://www.platjadaro.com

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org