NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimarts, 23 d'abril de 2024 | Jordi | Dia Internacional del Llibre i dels Drets d'Autor    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Renovada la web BallDeDiables.org
Informa: Jordi Rius, Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera
Divendres, 28 de desembre de 2007 a les 10:18


La Riera de Gaià (Tarragonès) - Renovem la nostra web i torna el Dragabales.


Ja ho deia aquell anunci: 'Torna a Casa per Nadal'. Bé, l’anunci era en castellà però el fet és el mateix. El Dragabales torna a estar, en aquest cas, a les vostres pantalles. Hem deixat definitivament la versió en paper per centrar-nos en la versió virtual de la nostra revista que, des del gener de l’any 2000, ens apropa informacionssobre el món del diable festiu i tot el que es mou al seu voltant.

Si bé és cert que hem fet alguns parèntesis, la voluntat ha estat seguir informant i apropant idees i, si bé cal dir que la idea del butlletí va néixer com a una revista del Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera, aquest l’hem anat convertint en una aportació més de caire general des del nostre Ball.

Us presentem doncs, la nova revista i la nova web, tot i que ja fa un temps que està en temps de proves i potser alguns de vosaltres ja la coneixeu. En la revista hi podreu trobar una entrevista al Ball de Diables de la Llacuna, una colla de l’Anoia que ha optat per seguir el model dels diables amb parlaments, - com moltes altres colles en els últims anys - amb una influència propera dels balls de diables penedesencs, però també tenint molt present el seu context en el marc de l’Anoia i la presència històrica de balls de diables en aquesta zona, sobretot a Igualada.

La revista a part conté els seus apartats característics com el Diccionari, la Contraportada, etc., tot donant una continuïtat a aquesta nova etapa del Dragabales.

Pel que fa a la web del Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera, hem volgut configurar una web a l’estil d’un portal que ens aportés notícies del món dels diables, però també d’altres temes de la cultura popular i tradicional, el marc en que ens movem i del qual creiem que no ens en podem desentendre per aconseguir tenir una visió global i integradora.

Esperem que tant la nova revista com el nou espai web siguin del vostre gust i que amb el temps, ens ajudeu a millorar-la i a fer-la créixer. És per això que des de la redacció us volem animar a enviar-nos els vostres articles, idees i suggeriments i així fer d’aquest marc, un espai de tots els qui treballem per la cultura popular i el món del diable festiu. Moltes gràcies. Bones Festes i Bon Any Nou. Ball de Diables de la Riera.

Més informació: http://www.balldediables.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org