NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 20 d'abril de 2024 | Oda    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Comença el cicle de concerts Expressió Directa
Informa: Roger, Setmanari Directa
Dilluns, 19 de gener de 2009 a les 9:59


Barcelona (el Barcelonès) - El pop trist de Conxita, la psiquedèl·lia de Mazoni, el rock àrab de Nour, els sons balcànics de Xazzar, el hip-hop d'At Versaris i el rigui-escà d'El Belda i el Conjunt Badabadoc són algunes de les propostes del cicle EXPRESSIÓ DIRECTA, que comença el proper 23 de gener i que durant cinc mesos oferirà un mostrari de qualitat de les propostes emergents de l'escena musical independent i alternativa dels Països Catalans. El cicle és una iniciativa del setmanari Directa i del centre cultural la Farinera del Clot de Barcelona, on se celebraran la totalitat dels concerts.


EXPRESSIÓ DIRECTA comença amb el directe de dues bandes representatives de la nova fornada de grups de pop independent: Conxita i Safanòria. Conxita, grup encapçalat per la cantant i compositora Helena Casas (exPomada), presentarà a Barcelona per primera vegada les cançons del seu nou disc, Santa Rita, santa Rita. Safanòria, banda formada per membres de Xerramequ Tiquis Miquis, Dijous Paella o Mazoni, presentarà en exclusiva el seu primer treball després de deu anys de trajectòria en el subsòl musical del país: el vinil Safanòria.

Imatge

Al cicle EXPRESSIÓ DIRECTA hi actuaran també Anita Miltoff (13 de febrer), Nour i Mazoni (14 de març) Xazzar i Els Amics de les Arts (28 de març), El Belda i el Conjunt Badabadoc i El Nota (25 d'abril, concert que servirà per celebrar el tercer aniversari de la Directa) i At Versaris i Asstrio (23 de maig).

EXPRESSIÓ DIRECTA és l'espai de propostes musicals que no tenen espai en els mitjans de comunicació de masses i que abarquen gèneres emergents com l'electrònica-hip-hop, el pop o la fusió. L'objectiu és trencar els esquemes convencionals en què es mou la música alternativa, demostrant que des de l'autogestió i el treball cooperatiu es poden realitzar propostes de molta qualitat que ajudin a difondre el pensament crític i situin la creació d'una consciència cultural dissident entre les prioritats dels moviments socials.

Inauguració del cicle EXPRESSIÓ DIRECTA

Concert de CONXITA + SAFANÒRIA
Lloc: Farinera del Clot (Barcelona)
Data: 23 de gener, 22h


Més informació: http://www.setmanaridirecta.info/expressiodirecta

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org