NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 24 d'abril de 2024 | Pere Ermengol    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



XXVII Trobada Nacional de Trabucaires de Catalunya
Informa: Anònim, Ens de Comunicació Associativa
Dimecres, 25 de febrer de 2009 a les 0:38


Valls (l'Alt Camp) - El diumenge dia 1 de març amb motiu dels actes programats per la celebració del Bicentenari de la Batalla de Valls, tindrà lloc, entre d’altres actes, la XXVII Trobada Nacional de Trabucaires de Catalunya.


XXVII TROBADA NACIONAL DE TRABUCAIRES DE CATALUNYA A VALLS

Concentració de les més de 30 colles de trabucaires participants vingudes des de la Catalunya Nord fins a Castelló de la Plana, a la plaça de la Sardana. S’organitzaran tres cercaviles simultànies amb els següents recorreguts:

1. Des de la plaça de l’Estació, pel passeig de l’Estació, carrer Vallvera, carrer Avenir, carrer Germans Sant Gabriel, El Pati.

2. Plaça del cementiri, carretera del Pla, carrer F. Rodon Queralt, passeig dels Caputxins, plaça de la Font de la Manxa, carrer Jaume Huguet i El Pati.

3. Plaça de la Sardana, carretera de Montblanc, carrer de la Creu de Cames, carrer de la Fraternal, carrer de l’Escorxador, carrer Abat Llort, carrer Miralbosc, carrer Paborde, carrer Miralcamp, muralla de Sant Antoni, carrer del rector Cessat, El Pati.

Imatge

A les 12:00h hi haurà una recepció oficial a la Sala de Plens de l’Ajuntament, a les colles participants a la XXVII Trobada de Trabucaires de Catalunya, per a continuació, realitzar una Galejada final i cloenda de la Trobada de Trabucaires amb l’enlairament de pilars de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Així mateix, a les 18:00h al Centre Cultural Municipal es celebrarà el concert: Del Pont de Goi al Timbaler del Bruc, amb la participació de les corals: Societat Coral Aroma Vallenca, Cor Audite, Cor Juvenil Divisi, Coral Espinavessa, Coral Terpsícore, Coral infantil Cors Alegres i un centenar de cantaires del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya acompanyats de la Cobla Cossetània i dirigits per Rosa Rafecas.

Exposició "El món trabucaire"

En el marc dels actes commemoratius del Bicentenari de la Batalla del Pont de Goi, està previst la inauguració de l´exposició "El món trabucaire" produïda per la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya. L’acte està organitzat per la Comissió Organitzadora de la Commemoració del Bicentenari de la Batalla del Pont de Goi, l’Anella de la Flama de Valls i l’Ajuntament de Valls i s’emmarca dins dels nombrosos actes organitzats en commemoració d’aquesta batalla.

L’acte d'inauguració va tenir lloc el divendres dia 20 de febrer a les 20:00h.
A la Sala Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs.


Més informació: http://www.ensdecomunicacio.cat/portal/noticies/pontdegoi.pdf

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org