NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 17 d'abril de 2024 | Robert    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Novetats de La Passió d’Esparreguera 2009
Informa: Raquel Montoya, La Passió d'Esparreguera
Dilluns, 2 de març de 2009 a les 17:54


Esparreguera (el Baix Llobregat) - El Teatre La Passió d’Esparreguera està de celebració. Enguany farà 40 anys de la inauguració del teatre que ara coneixem. I per aquest motiu, una de les novetats de la temporada 2009, és l’entrada gratuïta a les persones que hagin nascut el 1969, el mateix any que es va estrenar el teatre.


A més a més, per celebrar el quarantè aniversari de les instal·lacions, La Passió ha establert com el tema del concurs de fotografia les instal·lacions del teatre i així doncs la tradicional presentació de l’espectacle a diferents indrets de Catalunya aquesta temporada es quedarà a Esparreguera i a La Passió.

Imatge

Pel que fa a novetats escèniques, la principal serà un canvi substancial en els moviments escènics del quadre de La Glòria o Jesús se’n puja al cel. S’ha apostat per un canvi de ritme i aportació de dinamisme al final de l’obra que de ben segur no deixarà indiferent els espectadors. Aquest canvi al final de La Passió és fruït d’un treball molt intens que ha dut a terme la directora de l’obra Victòria Martínez Alvelo amb el seu equip de direcció. Altrament, el treball de la direcció escènica s’ha enfocat a implantar un nou sistema de treball integral en el qual s’hi ha dedicat moltes hores de treball en coordinar el treball que es fa damunt de l’escenari amb el que fa l’orquestra i els equips tècnics. Aquesta nova metodologia es notarà positivament en el ritme, agilitat i dinamisme de tot l’espectacle aportant una millora substancial. Per últim, la directora també ha volgut destacar els intensos treballs interpretatius amb els personatges de Jesús, Sant Joan i Sant Pere.

La temporada 2009 també portarà nous personatges. Entre tots els canvis, destaquem el debut d’un nou Sant Joan interpretat per Edmond Reynés, l’estrena de Jaume Torruella en el paper de Simó i Manel González en el d’Abderó.

Una altra de les novetats de la temporada 2009, és la instauració del servei de visites guiades als espectadors un cop acabada la representació. És una mesura que fa anys que funciona amb èxit amb les visites guiades per a grups organitzats i aquest any s’ha volgut extrapolar al públic en general. L’objectiu és millorar i oferir l’atenció més personalitzada possible amb l’oportunitat de conèixer un teatre per dins així com alguns dels secrets i efectes especials de l’espectacle.

La Passió d’Esparreguera també ha treballat de valent per ajustar al màxim les tarifes tenint en compte els temps de crisis que estem vivint. En aquest sentit, ha instaurat una tarifa familiar segons la qual una família a partir de 4 persones pot adquirir les entrades a partir de 20€ (l’entrada general és de 26€) i ha passat de 7 a 10 anys l’edat en la qual els infants que van acompanyats d’adult tenen l’entrada gratuïta. Sobre l’ajustament de les tarifes també podem destacar que hi ha preu reduït per a joves fins a 18 anys i gent gran a partir de 65.

Per últim, durant el quarantè aniversari del Teatre La Passió tornarà a reviure l’experiència de la filmació d’una pel·lícula que tindrà com a argument l’espectacle i que combinarà, tal com es va fer fa 55 anys a el film El Judes (Ignacio F. Iquino), la presència d’actors professionals amb amateurs de la pròpia casa. La pel·lícula s’estrenarà el 2010 sota el títol La Tumbaga i el provador de coses i durant la temporada 2009 es durà a terme el rodatge. El film el dirigeix l’emergent director català Oriol Ferrer i és una producció d’Enunai Produccions.

Dates de Representació

Març  1.  8.  15.  22.  29.
Abril   4.  10. 19.  26.
Maig 1.

Horari
10.15 a 12.30 i 15.30 a 18h
Tarda-nit: 18h a 20.15 i 21.15 a 23.45h


Més informació: http://www.lapassio.net

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org