NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Illes Balears



Obert el termini de preinscripció dels cursos del Magiclown 2009
Informa: Estíbaliz, Coperactiva Cultural
Dimarts, 10 de març de 2009 a les 0:14


Sant Josep (Eivissa) - Magiclown ha obert el termini de preinscripció per participar en els cursos de la quarta edició del festival, que se celebrarà del 13 al 17 de maig a la zona costanera de Cala de Bou (Sant Josep) amb un programa formatiu carregat de propostes artístiques per a iniciats i no iniciats en el món del circ i el teatre.


CURSOS AMB ELS MILLORS DEL CLOWN I LA MÀGIA

Organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia  i gestionat per Coperactiva, Cultural Magiclown és un festival de màgia i humor que proposa un ampli programa d'actuacions i formació centrat en l'humor i la comicitat com a llenguatge universal.

Aquesta nova edició tindrà una vegada més com un dels pilars fonamentals en la seva concepció la formació de prestigi i qualitat sobre diferents maneres de treballar el clown. Formaclown se celebrarà en diversos espais de Sant Josep i durà a l’ illa quatre cursos en els quals estaran presents alguns dels noms més importants del món del clown a nivell internacional.

Després de la seva reeixida actuació en l'edició 2008 del festival, el compromès i alhora polèmic bufó Leo Bassi repeteix en el festival per  impartir el seu curs En busca de nuestra identidad cómica. A més, hi ha la possibilitat de formar-se amb el pedagog i dramaturg argentí Hernán Gené, premiat amb un Max en 2005 per la seva obra Sobre Horacios y Curiácios.

Del panorama estatal, destaca la presència de Pep Vila, actor d’Els Joglars amb un curs de imbecil·litat i Antón Valén, el clown que va enamorar al circ del Soleil i la Slava, el qual acostarà el clown a totes les persones que vulguin iniciar-se en aquesta disciplina.

Formaclown és un dels espais docents més dinàmics i esbojarrats de l'escena formativa europea i ja està obert el termini per  poder entrar a formar part de la família màgica del clown. A més d'oferir la possibilitat de formar-se amb un planter de mestres de qualitat a un preu molt abellidor, Magiclown també facilita l'estada a l'alumnat en l'hotel Sol Pinet Platja a raó de 20 euros per dia. En la web www.magiclown.org es poden consultar les normes d'inscripció i fer-la efectiva.

Magiclown i el caràcter social

A més de les actuacions de diverses companyies estatals i internacionals de màgia còmica, teatre còmic i clown, com l'any passat, Magiclown projecta la seva dimensió social amb nous i diversos continguts integradors, amb la intenció de dur un gra d'esperança als llocs més necessitats del planeta. Amb l'esperit d'acostar entreteniment, formació i, sobretot, la revolució interior del riure, es posa un any més en marxa la maquinària d'aquesta original proposta.


Per a inscripcions:
www.magiclown.org  |  info@culturactiva.org  |  0034 981 58 28 36



Més informació: http://www.magiclown.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org