Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes d'Estiu > Festes Gastronòmiques
 
      Festes Gastronòmiques

  • Festa de la Síndria - web sobre aquesta festa-concurs de trencada de síndries amb el cap, que va néixer als anys 80 durant un sopar d’estiu, amb una síndria per postres i una colla d’amics. La vetllada es va repetir any rera any i, de reunió d’amics, ha passat a ser un dels concursos més curiosos mai organitzats.
  • Festa des Sequer a Lloret de Vistalegre (Mallorca) - festa molt singular dedicada al món de les figues i del sequer que es creà a la localitat l'any 1980 i que es celebra cada segon dissabte de setembre.
  • Festa i Fira del Meló - festa que es celebra a principis de setembre a Vilafranca de Bonany (Mallorca), que compta amb el clàssic concurs del meló més gros, del meló de qualitat, la subhasta d'exemplars de porc negre mallorquí, el Firó nocturn de productes i artesania local.
  • Romescada popular a Santa Coloma de Queralt - web de l'Associació Baixa Segarra amb informació sobre aquesta festa que té lloc el primer diumenge de juliol. Amb informació del poble i una recepta per fer romesco colomí.
  • Aplec del Romesco a Santa Coloma de Queralt - pàgina dins el web de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt amb informació sobre l'Aplec de Romesco, una celebració molt participativa, l’acte més important de la qual és el Concurs de Romesco.

Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pàgina optimitzada per navegadors 4.0      
Resolució 800 x 600