Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes d'Estiu > Processons Marítimes
 
      Processons Marítimes

 • Festes de la Verge del Carme
  • Festa de la Verge del Carme a Llançà - pels volts del 16 de juliol, dia de la Verge del Carme, celebren una festa dedicada a la patrona dels mariners i de la gent del mar consistent en una processó de la imatge pel port i mar endins i un seguit d'activitats culturals per a grans i petits que complementen aquest acte central.
  • Festes de La Mare de Déu del Carme a Sant Pere del Serrallo - web de les festes dedicades a la patrona de la gent del mar, que es celebra el 16 de juliol i que s'honora amb la novena, El Rosari de Torxes de la Vigília, l'Eucaristia i la magna Processó Marítima.
  • Processó de la Verge del Carme i Espectacle Pirotècnic-Aquàtic a l'Ampolla - el dia 16 de juliol amb motiu de la verge del Carme, patrona del mar, es fa la processó marítima, en la que tota la flota de vaixells, petits i grans, amb cintes i llums de colors, participen en aquesta desfilada marítima. Un cop la Verge arriba a port, comença l'espectacle pirotècnic-aquàtic.
  • Processó del Carme a Caldes d'Estrac - una tradició en homenatge a la gent del mar que es celebra el diumenge més proper a la diada de la Mare de Déu del Carme i que consisteix en una processó marítima, que lliura una ofrena floral mar endins en memòria dels avantpassats vinculats al mar.
  • Festes del Carme a Mallorca - web amb informació sobre les processons i celebracions marineres al voltant de la festivitat de la Verge del Carme en diferents pobles de Mallorca: Pollença, Andratx, Portocristo, Portocolom, Cala Rajada... les festes duren uns dies amb nombroses activitats però l'acte central és la tradicional processó marítima en la qual participa un gran grup d'embarcacions pesqueres i d'esbarjo, engalanades i encapçalades per la barca principal que duu la imatge de la Mare de Déu del Carme.
  • Festa de la Verge del Carme a Alcanar - festa marinera, amb processó de la patrona pel recinte portuari, balls, diada del musclo, havaneres i exposicions.
  • Festes de la mare de Déu del Carme al Carrerlamar -festa a l’antic barri de pescadors del Campello en honor a la patrona dels mariners, festejos que han perdut la seva tradició localista i s’han enfocat de cara al nombrosos turistes que visiten la localitat per l’estiu.
  • També es fan processons a l'Escala, Roses, Llançà, Palamós, Arenys de Mar, Castelló d'Empúries, etc
 • La Processó Marítima de Santa Cristina a Lloret de Mar - pàgines amb una explicació de la processó marítima i el posterior ball d'esparratxes que té lloc a Lloret per Santa Cristina, el 24 de juliol.
Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pàgina optimitzada per navegadors 4.0      
Resolució 800 x 600