Informaciˇ corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes d'Estiu > Festes de Sant Joan > Baixada de falles al Pirineu
 
      Baixada de falles al Pirineu

  • Baixada de Falles a l'Alta Ribagorça - pàgina del Patronat de Turisme de l'Alta Ribagorça, amb informació sobre les festes que es celebren pels volts del solstici d'estiu. Amb informació de Festes Majors i calendari de totes les Baixades de Falles que hi tenen lloc.
  • Córrer falles a la Vall de Boí - web d'aquestes celebracions relacionades amb el solstici d'estiu (21 de juny), de preparació de les collites i per espantar els mals esperits. La primera baixada de falles és la de Durro, amb la festa de Sant Quirc, a mitjans de juny. És la nit de Sant Joan quan es baixen les falles de Senet, Vilaller, el Pont de Suert, Barruera i Boí. Al principi del mes de juliol es corren falles a Erill la Vall i les darreres són a Taüll, a mitjan de juliol.
  • Les falles a la Vall de Boí - portal turístic de la Vall de Boí, on al juny i juliol, els diferents pobles tenen per costum córrer les falles i les "rentineres".
  • Les falles d'Isil - pàgina del Consell Cultural de les Valls d'└neu on s'explica el llarg procés de preparació i desenvolupament de la festa de les Falles d'Isil, l'˙nica festa de les terres de Ponent declarada d'interŔs nacional per la Generalitat de Catalunya l'any 1991.
  • Falles als pirineus - explicació i llistat de les diferents celebracions a les diverses poblacions de Lleida de les falles dels pirineus (dins l'especial Sant Joan 99 de El Peri˛dico)
  • Cultura i Tradicions al Pallars Sobirà: Les Falles d'Isil - pàgina del patronat de Turisme del Pallars Sobirà que conté algunes fotografies i una explicació de la baixada i la festa de Sant joan a la vila
  • Les Falles d'Isil, Pallars Sobirà - pàgina de la Diputació de Barcelona amb enllaços a dossiers que expliquen aquesta festa.
  • La màgia del foc, Les Falles d'Isil - pàgina de Turismedia amb una breu explicació de la Baixada de falles a Isil.
  • Sant Joan a Andorra - pàgina del Centre de Cultura Catalana del Principat d'Andorra, que ha recuperat la festa i les baixades de falles, rodes de foc i fallaires per les muntanyes.
Informaciˇ corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
PÓgina optimitzada per navegadors 4.0      
Resoluciˇ 800 x 600