Informaciˇ corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes d'Estiu > Festes de Sant Pere
 
      Festes de Sant Pere

 • Diada de Sant Pere Pescador - si la Verge del Carme és la patrona dels mariners, Sant Pere és el patró dels pescadors. A Blanes, cada any el recorden amb una festa que homenatja als més grans de la Confraria de Pescadors.
 • La Web de la Crema de la Bóta - cada 29 de juny, per Sant Pere, es celebra d'una manera molt especial la commemoració de la consagració de la Parròquia de Santa Maria d'Arenys de Mar
 • Sant Pere. La Festa Major de Reus - pÓgines amb informació de la Festa Major de Reus i de cada un dels elements que la componen: la Tronada, els Gegants, els Nanos, la Mulassa, l'└liga, els castells, el Drac, els BAstonets, el Ball de Diables, el Ball de Gitanes, la Dansa del MossŔn, Joan de Vic, el Ball de Valencians, el Ball de Prims, el Ball de Cercolets i el Ball de Cavallets.
 • Les festes majors de Sant Pere de Ribes. Festa Major de Sant Pere - descripciˇ dels moments, elements, personatges i escenaris de la festa de Sant Pere de Sant Pere de Ribes que se celebra cada any pels volts del dia 29 de juny.
 • Festa Major de Canet de Mar - web municipal amb informació de la Festa Major de Canet de Mar, qua cada any pels volts de Sant Pere i Sant pau, el 29 de juny, celebra la seva festa grossa en honor al patró del poble.
 • Barraques. Festa Major de Sant Cugat - web de l'espai jove de la Festa Major de Sant Cugat, que es celebra per la festivitat de Sant Pere.
 • Festa major d'Abrera - web municipal d'aquest municipi del Baix Llobregat que també es vesteix de festa per Sant Pere, amb el tradicional pregó de Festa Major i el seguit d’activitats pròpies de la festa: 24 hores de bàsquet, maratons, animació infantil amb xocolada inclosa i balls i cercaviles, etc.
 • Festa Major de Begur - web municipal amb informació de la festa major d'aquest municipi de l'Empordà, amb el pregó, sardanes, la Fira de Sant Pere de productes artesanals i el gran ball de gala de Sant Pere, la cita obligada del diumenge a la nit.
 • Festa Major de Terrassa - web municipal amb informació de la festa major d'aquest municipi del Vallès Occidental, que es celebra el primer diumenge després de sant Pere, a finals del mes de juny i els primers dies de juliol, i dura de divendres a dimecres, tot i que el diumenge és el dia central. Se celebra en honor dels Sants Patrons de la ciutat: sant Pere, sant Cristòfol i Sant Valentí.
 • Festa de Sant Pere a Sant Pere del Serrallo - web amb informació de la Parroquia i anècdotes del Sant des de Tarragona
 • Festes de Sant Pere a Cambrils - els dies 28 i 29 de juny es celebra aquesta festa tradicional que es celebra al barri marítim, concretament a la Plaça del Pòsit. Marca l'inici de la temporada estiuenca i compta amb molta participació popular, atès que és coneguda la celebració de la Revetlla, de caràcter gratuït.
  Dins del marc d'aquesta festa, la Confraria de Pescadors organitza la Festa d'Homenatge als vells mariners.

 

Informaciˇ corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
PÓgina optimitzada per navegadors 4.0      
Resoluciˇ 800 x 600