Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes de Primavera > Festes de la Cirera
 
      Festes de la Cirera

 • Festa de la Cirera a Torrelles de LLobregat - web municipal amb informació d'aquesta festa tradicional que es celebra a finals de maig, principis de juny, per celebrar l'inici de la collita de cireres.
 • Festa de la Cirera a Torrelles - web municipal amb informació i el programa d'actes d'aquesta festa.
 • Fira de les Cireres de Sant Climent de Llobregat - festa que es celebra des de 1976 el primer diumenge de juny i que consisteix en una presentació no competitiva dels millors fruits de la collita anual en la qual participa la pagesia de San Climent, aportant més de 60 grans paneres artísticament ornamentades. També hi ha diferents activitats que tenen com a eix temàtic vertebrador el tractament de les tradicions del nostre país (trobades de balls populars, exposicions sobre costums i vida quotidiana de la pagesia, aplecs de castells i gegants...)
 • Festa de la Cirera Papiola - web de l'Ajuntament d'El Papiol amb informació d'aquest festa que té la finalitat de donar a conèixer les propietats i la gran varietat de cireres que es cultiven en aquestes terres i en especial de la papiola, una varietat de cirera que va convertir-se en l'alternativa al monocultiu de la vinya, molt malmeses per la filoxera. Se celebra sempre el primer cap de setmana de juny.
 • Festa de la cirera a Santa Coloma de Cervelló - web municipal amb el programa d'actes de la Festa de la Cirera.
 • Fira de la cirera d'En Roca a Arenys de Munt - fira que es celebra cada 24 de juny a Arenys de Munt en honor a aquesta varietat de cireres, molt equilibrada de gust i dotada d'una textura diferent a la de la cirera autòctona, que duen el cognom de la nissaga de minaires que van importa-la al municipi.
 • Festa de la Cirera a Miravet (Ribera d'Ebre) - festa que es celebra al juny, on poden degustar-se exquisites coques i licor de cirera.
 • Diada de la Cirera a Miravet - web municipal amb informació d'aquesta festa que es celebra el segón diumenge de juny, amb conferències sobre aquest conreu, exposicions de les diferents varietats de cirera, ball a la plaça, sardanes, un dinar popular amb paella gegant a la vora del riu, concurs de coques de cireres, repartiment de coca i licor de cireres per a tothom, i al vespre revetlla amb orquestra.
 • Les Festes de la Cirera - pàgina de l'Enciclopèdia Catalana explicant aquestes festes.
 • Festa de la Cirera a Llers - festa que es fa el segon diumenge de juny. Entre els diversos actes festius hi ha una mostra artística realitzada amb cireres i una exposició d'eines al claustre de l'església.
 • Fira-Mercat de la Cirera a Terrades - festa que es celebra a finals de maig-principis de juny en aquesta població de l'Alt Empordà, amb venda i degustació de la cirera del poble i fira de l'artesania.
Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pągina optimitzada per navegadors 4.0      
Resolució 800 x 600