Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes de Primavera > Festes de maig > Fires i festes de Sant Ponç
 
      Fires i festes de Sant Ponç


  • Fira de Sant Ponç al carrer hospital de Barcelona - web sobre aquesta fira que es celebra al carrer Hospital, que s'omple de gom a gom, amb les parades plenes d'herbes: camamilla, orenga, marialluïsa, menta, tarongina, sajolida, llorer, ginesta, til.la, romaní, marduix, poniol... i moltes llaminadures de tots els colors: fruites confitades, el típic arrop i muntanyes de caramelos de menta, d'eucaliptus... També es troben ruscos de mel, tal com la fan les abelles.
  • Fira de Sant Ponç a Ciutat Vella - web del districte de Ciutat Vella, amb enllaços a altres webs del barri.
  • Fira de Sant Ponç a Cànoves i Samalús - website oficial del municipi, amb informació de totes les festes durant l'any.
  • Fira de Sant Ponç a La Molsosa i Prades (Lleida) - organitzada per l'Associació Cultural de Prades, pretén ser una diada cultural i lúdica en la que, a més de les parades pròpies d'una fira, s'hi ofereixen diferents activitats musicals, artístiques i esportives.
  • Fira de Sant Ponç a Premià de Mar - web municipal amb informació de les diferents activitats que tenen lloc a la vila.
  • Fira de Sant Ponç a Premià de Mar - situada al carrer principal de la vila (Gran Via de Lluís Companys) a principi de maig es pot gaudir de la tradicional Fira de Sant Ponç, fins a 50 estands a l'última fira amb un munt de diversos productes casolans i artesanals donen una idea de la consolidació d'aquesta primera cita del poble de Premià amb la primavera i el bon temps.
  • Gremi d'Herbolaris Apicultors i Alimentació dietètica i Biològica de Catalunya - una de les entitats que organitza, juntamnt amb la Pia Unió de Sant Ponç, la Fira de Sant Ponç de Barcelona.
Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pągina optimitzada per navegadors 4.0      
Resolució 800 x 600