Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes de Primavera > Festes de maig > Festes de la Santa Creu
 
      Festes de la Santa Creu  • Festes i Fires de la Santa Creu de Figueres (Alt Empordà) - pàgina de l'Ajuntament de Figueres dedicada a les fires que tenen lloc a la ciutat. Figueres (Alt Empordà)
    El programa d'actes de les Fires i Festes de Figueres és extensíssim i comprèn musica i balls de diferents gèneres i procedències, teatre, concursos d'índole diversa, fires de tot tipus, un bon grapat d'exposicions i centenars d'activitats esportives que conviuran amb el conegut festival de música Embarraca't. El dia central de la festa 3 de maig té lloc l'ofici solemne i el tradicional pilar caminat dels Castellers de Figueres. Després es celebra el concurs de les Creus de Maig un dels actes que origina les festes de la Santa Creu.
  • Figueres Fires i Festes - introducció històrica i calendari de totes les festes de Figueres
  • Festes de la Santa Creu a Salardú (Vall d'Aran) - pàgina en aranès que explica els actes tradicionals de la Santa Creu a Salardú
  • Ball del Sant Crist de Salomó (Tarragonès) - Festa declarada d'interès nacional per la Generalitat de Catalunya. Es celebra els diumenges de maig a la capella del Sant Crist i és la representació del retaule sobre la llegenda de la troballa de la imatge. Un espectacle que combina el teatre i la dansa i que està classificada en la categoria de ball parlat.
  • A molts municipis es fan benediccions de les creus. A Barcelona es fa a la Catedral
Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pągina optimitzada per navegadors 4.0      
Resolució 800 x 600