Informaciķ corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes de Primavera > Festivals de Circ, Teatre, Titelles, Música...
 
      Festivals de Circ, Teatre, Titelles, Música...

  • Festival Caldeja't - festival que omple els carrers de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) amb la Fira de Titelles (finsla de maig), II Mostra d’Art Urbà (juny), Vist i no vist. I Mostra de curt metratges (juny), Gresca-Festa Jove (juny) i l´Escaldàrium, la festa del foc i de l’aigua (juliol)
  • Fira de circ Trapezi - web oficial d'aquesta Fira Internacional de Circ que va començar a Vilanova i la Geltrú i que actualment reuneix a Reus les millors companyies de circ de carrer d'arreu del món. Trapezi és un punt de trobada per a tots els amants de les arts circenses.
  • Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila- Real - web amb informació de les Festes de Sant Pasqual de VilaReal , en el marc de les quals es celebra aquest veterà Festival de Teatre de Carrer.
  • Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-Real - web oficial del Festival, amb la programció de l'edició de l'any en curs.
  • Fira de Titelles de Lleida - web del Centre de Titelles de Lleida, la organització que cada any organitza la Fira de Titelles de Lleida.
  • Festival Internacional de Titelles de Gavā - web oficial d'aquest festival que organitza l'Ajuntament de Gavà des de l'any 1991 al voltant de la segona setmana del mes de maig i que porta als carrers, parcs i teatres de Gavā a artistes i grups de titelles tot el mķn.
  • Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca - web oficial d'aquest certamen que passeija els espectacles dels millors grups de Titelles/Teresetes del món pels diferents pobles de Mallorca.
  • Músiques a Cau d'Orella - des del Casal de Calaf us convidem a escoltar “música a cau d’orella”. Pretenem que la barreja d'estils hi sigui present, per gaudir de músiques potser no gaire conegudes, però molt atractives i capaces d'extreure’ns de la quotidianitat.
  • Festival de Pallasses - festival bianual que converteix Andorra la Vella en el centre mundial de la comicitat femenina. Inclou un "Fòrum de la comicitat" amb conferències, tallers i espais de trobada per les professionals.
  • Festival Internacional de Circ i Teatre de Castellserà - web oficial d'aquest nou festival de les arts escèniques que vol centrar la seva activitat en el món del teatre i el circ.
Informaciķ corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pāgina optimitzada per navegadors 4.0      
Resoluciķ 800 x 600