Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes de Primavera > Pasqua > Pasqua Granada
 
      Pasqua Granada o  Pentecosta

  • Festa Major de Sant Feliu de Pallerols - web dedicat al Ball dels Cavallets, Gegants i Mulassa que constitueix l'eix vertebral de la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols. Apareix a la Cercavila que es realitza el dissabte i a les ballades del diumenge i dilluns de segona Pasqua. Consisteix en un conjunt de 4 danses anomenades el Ball Pla, la Matadegolla, el Contrapàs i la Sardana Curta.
  • Festa dels Xatos i Aplec de Primavera - organitzada per l'Esbart Dansaire de Rubí i Foment de la Sardana, cada dilluns de Pasqua Granada es celebra aquesta festa a l’ermita de Sant Muç de Rubí, amb Ballada de sardanes i aixecada de castells.
  • Festa dels Coros al barri de la Barceloneta de Barcelona - festa que es celebra el dilluns de segona Pasqua o de Pasqua Granada i que té els seus orígens en els Cors de Clavé i que consisteix en cercaviles carnavalesques de les Corals, entitats que agrupen a diferents persones amb finalitats musicals i de ball. Cada Coral va disfressada de forma característica.
  • Festa de les Corals al barri del Raval de Barcelona - festa que es celebra el dilluns de Pasqua Granada. Les diferents corals (bandes de música) del barri es fan visites i passen per sota les traques i les fonts de focs artificials que hi ha instal·lades al davant de cada seu social.
  • Concurs de Cassoles de Tros a Juneda - festa gastronòmica de caràcter popular on les diferents colles de Juneda (Garrigues) participen en un concurs de cassoles. Es celebra el diumenge de segona Pasqua.
  • Festa Major de Llagostera - web municipal amb informació de la Festa Major coincidint amb la Pasqua Granada. La Festa sol començar amb un ball per a la tercera edat, un cercavila de gegants i capgrossos i la lectura del pregó. Entre les activitats més destacades hi ha els balls al local polivalent, el correfoc, els concursos i exposicions i els espectacles infantils.
  • Festa Major de Llagostera. Comissió de festes - web dels organitzadors d les festes de Llagostera. Des de la Comissiò de Festes s'intenta organitzar una festa amb activitats molt diverses i per a tots els gustos.
Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pągina optimitzada per navegadors 4.0      
Resolució 800 x 600