Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes de Primavera > Romeries, Pelegrinatges, Rogatives
 
      Romeries, Pelegrinatges, Rogatives

  • Romeria de la Santa Faç - web especial dedicat a aquesta popular romeria de vuit quilòmetres des de la ciutat d'Alacant fins al santuari de la Santa Faç per commemorar l'anomenat miracle de la llàgrima. Té lloc cada any el dijous més próxim passats dotze dies de la Pasqua Florida, sovint al mes d'abril. Informació sobre la història de la romeria, el monestir, la santa faç i fotografies de l'edició de 1999.
  • Romeria i festa gastronòmica de Catí al santuari de Sant Pere de Castellfort (Alt Maestrat) - completíssim web sobre aquest romiatge. Amb informació de la seva història, la indumentària dels pelegrins, mapes de l'itinerari i la ruta, l'associació que organitza la rogativa, els càntics que tenen lloc duranbt el camí, i tota la gastronomia present a la festa.
  • Els Pelegrins de Les Useres - l'últim divendres d'abril, dotze pelegrins vestits amb vells hàbits, barret rudimentari, rosers de pinyol d'oliva al coll i bastó a la mà i un guia caminen trenta sis quilòmetres per senders de muntanya des de les Useres fins al santuari de Sant Joan de PenyaGolosa, a la comarca de l'Alcalatén (Castelló). El pelegrinatge es fa en nom de tot el poble per complir la promesa de demanar benediccions per a la collita i l'aigua imprescindibles.
  • Romiatge penitencial de les canyes - romiatge que té lloc el tercer diumenge després de Quaresma, durant les Festes de la Magdalena de Castelló, durant el qual es va a l'ermita de La Magdalena en la qual es venera la imatge de la Mare de Déu.
  • Romiatge al santuari de la Mare de Déu - romiatge que té lloc al poble d'Agres (Alacant), que incideix en els aspectes parateatrals de l'aparició a un pastor i la llegenda de la seua guarició, d'acord amb els romanços de cec coneguts com els Romanços de la Tia Nona.
Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pągina optimitzada per navegadors 4.0      
Resolució 800 x 600