Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes de Primavera > Setmana Santa > Festa de la Mare de Déu dels Dolors
 
      Festa de la Mare de Déu dels Dolors

  • Festa de la Mare de Déu dels Dolors a Bellpuig - divendres abans de divendres Sant es celebra a Bellpuig aquest acte de fe catòlicque es desenvolupa amb un protocol estricte, relíquia d´antigues celebracions religioses avui perdudes. Després de la missa solemne la mateixa comitiva desfà el camí fins a les cases de priors i discrets. A mitja tarda i amb el mateix cerimonial hom assisteix a la funció de la Verge (rosari i cant dels goigs) i a les deu, per tercera vegada, hom va cercar priors i discrets que presideixen la processó que recorre el poble, amb armats, passos, etc. Aquesta processó recorre durant unes tres hores els carrers plens de gom a gom de gent arribada d´arreu.
  • Festa i processó dels Dolors a Besalú - web on s'explica l'origen i història d'aquesta processó, uns dibuixos de la Pilarín Bayès, i els textos "Quin goig d'ésser congregant!", "Els llibres fan la història", "Entre les 25 millors festes de Catalunya" i els actes previstos per celebrar el 300 aniversari de la Congregació dels Dolors 1699-1999.
  • Festa de la Mare de Dèu dels Dolors a Banyoles - cada any, la diada del divendres abans del diumenge de Rams, a Banyoles (Pla de l'Estany), se celebra la festa de la Mare de Déu dels Dolors. Al vespre d'aquest dia surt la solemne Processó dels Dolors que acompanya les imatges de la Pietat, la del Sant Crist i la del Quart Dolor de la Corona dels Set Dolors, i que està encapçalada pel Manípul de Manaies.
  • Festa de la Mare de Dèu dels Dolors a Mieres - web del Manípul de manaies de Mieres, vinculat, des del seu naixement, a la festa dels Dolors i més concretament a la tradicional processó que es verifica en aquesta diada.
  • També es fa La Processó dels Dolors a Amer (Selva) i Peralada (Alt Empordà)

Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pągina optimitzada per navegadors 4.0      
Resolució 800 x 600