Informaciˇ corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes de Primavera > Setmana Santa > Diumenge de Rams
 
      Diumenge de Rams

  • El diumenge de Rams - pàgina sobre aquesta festivitat que conmemora l'entrada de Crist a Jerusalem amb la benedicció dels rams, d'olivera o de llorer, les palmes i els palmons a Reus, realitzat per Carrutxa.
  • El diumenge de Rams a Verges - Com a tot arreu avui és dia d'anar a beneir les palmes i palmons. Les famílies surten de casa ben mudats amb els més petits. Els grans duen branques de llorer.La benedicció del ram té lloc al davant de l'església, sobre les mateixes escales que la setmana que bé crucificaràn a Jesús.
  • Diumenge de Rams... - explicat per dos nens de 10 i 11 anys de Flix, Laura Mata i Carles.
  • La Fira del Ram a Tordera - el diumenge de Rams se celebra cada any la Fira del Ram, de gran importància agrícola i ramadera amb concurrència de firmes nacionals i estrangeres.
  • Mercat del Ram de Vic - durant el qual es congreguen multitut d'activitats de tot tipus: esportives, socials, religioses...
  • Processó de Diumenge de Rams a Lleida - la processó de la Verge dels Dolors data de l'any 1753 i surt a les vuit de la tarda del Diumenge de Rams de l'Oratori de la Verge dels Dolors, situat al carrer Cavallers i que és seu de la Congregació dels Dolors. L'espectacular desfilada religiosa, encapçalada per l'esquadra dels Armats, està formada per diversos passos en representació dels set Dolors de Maria, les vestes de les respectives confraries, els penitents, els populars portadors de Sant Llorenç i el mateix tabernacle de la Verge dels Dolors.
  • Festa de l'Encisam a Alberic - és una de les festes més importants de l'any pels habitants d'aquesta població. Es celebra cada Diumenge de Rams i compta amb el popular concurs d'enciams al matí i la "baixà dels Sants" de la nit - la tradicional desfilada dels passos de Setmana Santa- que reuneixen molts visitants de tota la comarca.
  • Processó de diumenge de Rams a Barcelona (Barcelonès) - una festivitat litúrgica que inicia el cicle de festes de Setmana Santa a Barcelona. Aquest dia, els membres de la comunitat cristiana de Barcelonarecorden l'entrada de Jesús a Jerusalem. Organitzada per la Pontificia y Real Hermandad y Cofradía de Nazarenos de Nuestro Padre Jesús del Gran Poder y María Santísima de la Esperanza Macarena.
Informaciˇ corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
PÓgina optimitzada per navegadors 4.0      
Resoluciˇ 800 x 600