Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web  
Pàgina principal > Festes de Tardor > Festes de Sant Miquel
 
      Festes de Sant Miquel

  • Festa Major de la Barceloneta - festa major en aquest barri de Barcelona, que destaca per la tradició del Canó. Es tracta d’un canó de fusta que ronda pels carrers de la vila (cada any durant el matí de la diada de Sant Miquel, el 29 de setembre) i que, acompanyat d’un veí vestit de “general” a l’estil napoleònic, al fer esclatar els petards llança carmels i joguines a la mainada.
  • Festa Major de Sant Miquel a Molins de Rei - festa major d'aquesta població del Baix Llobregat que inclou un variat programa, amb sardanes, havaneres, rock i altres actuacions musicals, ball, teatre, animació infantil, cercavila, correfoc, gegants i capgrossos, el Gall de Molins de Rei, grallers, castellers, el festival flamenc, concurs de pintura, el corre-cuita i les matines del Camell, castell de focs d'artifici, etc.
  • Festes de Tardor a Lleida - coincidint amb la celebració de la Fira de Sant Miquel, Lleida celebra les Festes de Tardor, unes festes marcades pel seu carącter cultural, amb nombroses manifestacions teatrals i musicals.
  • Sant Miquel a Sant Pere de Ribes - festa que se celebra a la plaça del Castell i l'Església Vella durant el cap de setmana més proper a Sant Miquel i que organitza el col·lectiu "Els Xulius" des de 1980. La festa inclou sardanes, concurs de confitures casolanes, una actuació teatral i, en algunes ocasions, visites als edificis més emblemàtics de Sota-Ribes.
  • Festa Major de Sant Miquel a Mont-Roig del Camp - festa d'aquesta població del (Baix Camp) que inclou el pregó de la Festa Major, actuacions musicals, pelegrinatge a l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca, sardanes, cursa de motocrós, trofeu de festa major de billar, Trobada de puntaires, xerrades, actes religiosos, festes i espectacles infantils i altres activitats.
  • Festes de Sant Miquel a Campanet - festa d'aquest poble de l'Illa de Mallorca amb llanternes i fidevada.
Informació corporativa  -  Participa!  -  Afegir un web        
 
Pągina optimitzada per navegadors 4.0      
Resolució 800 x 600