Calendari: Festes d'Estiu > Festivals > Festivals de titelles

Festival de Teatre de Titelles
Sant Llorenç Savall (el Vallès Occidental), Primer cap de setmana de juny

Actuacions en sala

Representació a l'aire lliure

Espectacle de carrer

Organitzat pel Centre de Titelles del Vallès, el festival de Titelles de Sant Llorenç Savall és un dels més importants dels que es celebren al Vallès Occidental i cada any omple de putxinel·lis diferents espais de la vila.

El festival es celebra el primer cap de setmana de juny i està organitzat pel Centre de Titelles del Vallès, que dirigeix la companyia Trac-Trac. Nascuda l'any 1991 de la mà d'Àngels Valero i Jordi Regoe, Trac-Trac disposa d'un petit teatre per a 75 espectadors.

El certamen és per a tots els públics, es desenvolupa tant en escenaris a l'aire lliure com en espais tancats i té per vocació mostrar les més diverses maneres d’entendre els titelles. Per això, cada any programa espectacles d'un gènere diferent dins d'aquest art.

Es tracta d'un festival on el més important, a banda de la qualitat de la seva programació, és l’encant de la complicitat amb l’espectador. Una manera diferent d’entendre l’expressió teatral d’un gènere sovint maltractat com és el dels titelles.

Centre de Titelles del Vallès
Carrer Barcelona, 9