NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Diumenge, 19 de maig de 2024 | Iu    cerca       subscriu-te   

Avís legal


 

Reproducció d'imatges i textos d'aquest indret web

Aquest espai web es nodreix de les aportacions en forma de textos i fotografies que ens envien les persones i organitzacions relacionades amb cada una de les festes populars ressenyades i també dels textos i fotografies elaborats per l'equip de FESTES.ORG.

Tots aquests textos i imatges poden ser reproduïts, emmagatzemats o transmesos de totes les maneres i per tots els mitjans, tant si són elèctrics com químics, mecànics, òptics, informàtics, de gravació o bé de fotocòpia, SEMPRE I QUAN

1. No s'utilitzin amb finalitats comercials.

2. Se’n citi correctament la procedència, de la següent manera:

Font: Festes.org (http://www.festes.org)


Per a reproduir fotografies d'un autor diferent a FESTES.ORG, caldrà demanar autorització directament a l'autor.

Per altra banda, els articles de la mediateca (que ja han estat publicats, en pantalla o en paper, en d'altres mitjans) ens els fan arribar els propis autors per donar a conèixer les seves opinions. La propietat intel·lectual d'aquests articles descarregables en format RTF o PDF és doncs dels seus autors.

Els articles poden ser reproduïts, en part o citats en treballs de recerca, sempre que s’esmenti tant el títol, l'autor, la seva procedència com l’espai web des del que s’ha descarregat:

COGNOM, Nom. Títol de l'article a Lloc de publicació: Nom mitjà que ha publicat l’article, any de publicació (any). Article descarregat des de festes.org (http://www.festes.org)


FESTES.ORG no comparteix necessàriament totes les opinions i idees contingudes en els articles que posa a disposició dels seus usuaris i, per tant, no se’n fa responsable.

Canvi de dates de celebració de les festes

Les festes populars i tradicionals són un fenomen viu i canviant. Mentre hi ha festes que es celebren ritualment cada any el mateix dia (una data fixe o mòbil, que anomenem data genèrica), n’hi ha d’altres que canvien la data perquè la comunitat celebrant així ho considera oportú. A més a més, mentre hi ha festes que es recuperen després de no haver-se realitzat durant anys, també n'hi ha d'altres que deixen de celebrar-se per sempre més. De la mateixa manera i per la mateixa lògica, els continguts de cada una de les festes en concret (horaris, programa, activitats, etc) poden ser susceptibles de canvis d'un any per l'altre.

Per tot això, i malgrat que la majoria de festes ressenyades tenen almenys entre tres i cinc anys d'existència, FESTES.ORG no es pot fer responsable del canvi de data en un any concret que pugui experimentar una de les festes catalogades en aquest indret web.

Actualització dels continguts

L'Associació Rebombori Digital rebutja la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret d'actualitzar-los quan vulgui, a eliminar-los, a limitar-ne o a impedir-ne l'accés, de manera temporal o definitiva.

L'Associació Rebombori Digital rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per l'Associació Rebombori Digital o no publicada amb el seu nom. De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de terceres persones connectades per enllaços amb les pàgines web de FESTES.ORG.

L'Associació Rebombori Digital no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es poguessin produir pel fet d'utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es poguessin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades.


Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org