NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 24 d'abril de 2024 | Pere Ermengol    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Mostra popular de fotografia digital
Informa: Associació Carrutxa, Associació Carrutxa
Dimecres, 22 de juny de 2005 a les 0:03


Reus (el Baix Camp) - Amb motiu dels seus 25 anys com a entitat dedicada a la recerca i a la divulgació de la cultura popular, Carrutxa convoca una "Mostra popular de fotografia digital" sobre la Festa Major de Reus.


Està oberta a totes les persones aficionades a la fotografia i té voluntat de reflectir els aspectes humans, l’ambient i el petits detalls de la festa.

Podrà participar en la mostra qualsevol persona, sense límit d’edat. Cadascun dels participants pot enviar un màxim de cinc imatges per correu electrònic a l’adreça:

reus@carrutxa.org

indicant en el cos del missatge el nom de l’autor, el tipus d’aparell emprat (màquina, telèfon, videocàmara...) i, si es vol, l’edat i el títol de la fotografia (aquestes dades apareixeran al peu de les fotos publicades).  A més, cal fer constar l’adreça postal i un telèfon de contacte.

La data límit per a la recepció de les imatges és el 30 de juny. Han d’enviar-se en format jpeg (.jpg) i és recomanable que tinguin un mínim de 600 x 800 píxels

Un jurat integrat per persones vinculades al món de la fotografia i a la publicació digital escollirà entre les fotografies presentades les que formaran part de la mostra, que es podrà veure a partir del 10 de juliol a la pàgina

http://www.carrutxa.org/miralafesta

La mostra no vol tenir un caire competitiu. Totes les persones que tinguin fotografies exposades a la mostra rebran un petit obsequi de record i el jurat podrà concedir fins a sis mencions a les millors fotografies. Els autors d’aquestes fotografies rebran uns bons per valor de 100 € que podran ser bescanviats per material fotogràfic a l’establiment FOTO-CLUB (c/ de les Galanes, Reus) Els resultats seran comunicats per correu electrònic a tots els participants, i per correu postal o telèfon als autors de les fotografies amb menció del jurat.

Totes les fotografies són propietat dels seus autors. La participació en aquesta mostra només implica l’autorització a Carrutxa per publicar les imatges a la seva web. Totes les fotografies no seleccionades seran esborrades.


CARRUTXA
C/ de l'Hospital, 14, 1r
43201 REUS
977.34.09.28
http://www.carrutxa.org
reus@carrutxa.org


Més informació: http://www.carrutxa.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org