NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



2a Jornada “El futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana”
Informa: Anònim
Dilluns, 6 de juliol de 2009 a les 23:19


Rubí (el Vallès Occidental) - Diumenge 12 de juliol tindrà lloc a Rubí, la presentació del Futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana.


El proper diumenge 12 de juliol (de 09:30 a 14:00h) es celebrarà a Rubí, en el marc del Rubifolk , la 2a Jornada “El futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana”. Aquesta jornada és la continuació de la que va tenir lloc a Manresa, durant la darrera Fira Mediterrània, el novembre del 2008. Rubifolk és el Festival Internacional de Dansa Tradicional de Rubí; un esdeveniment creat i organitzat per l'Esbart Dansaire de Rubí .

Rubí es convertirà en un futur immediat, en un referent català amb la creació del nòdul coordinador del Centre de la Dansa Tradicional Catalana. Com a eix coordinador del Centre de la Dansa Tradicional Catalana, l'Espona pretén esdevenir un espai ampli, obert i participatiu on fonamentalment es promoguin la creació, la recerca, la formació i la difusió de la dansa tradicional catalana

Abans de la taula rodona de la Jornada, que coordinarà Elisenda Vilarrubias (Aula de Música Tradicional i Popular) i hi participaran Montse Colomé (La Caldera), Josep Pasqual (cronista de cobla i sardana del diari Avui) i Isidre Rubio (Esbart Dansaire de Rubí), es presentarà el dossier sobre el futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana que s’ha publicat al darrer número de la revista “Caramella ”.

Després de les aportacions a la taula rodona, el regidor d’Identitat i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Rubí, Martí Pujol, presentarà el projecte”L’Espona” –Centre de la Dansa Tradicional Catalana- que en un futur immediat serà el nòdul coordinador. L’acte comptarà amb la participació del director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), Ramon Fontdevila, que explicarà el futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana en clau de xarxa nacional distribuïda pel territori.

La Jornada és gratuïta però com que l’aforament és limitat cal fer inscripció prèvia al telèfon 935 887 000 (ext.1304) o al correu: identitat@ajrubi.cat indicant nom i cognoms, entitat, correu electrònic i telèfon.


Més informació: http://www.ensdecomunicacio.cat/portal/noticies/espona.pdf

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org