NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Es presenta el Correllengua 2005
Informa: Anònim, Coordinadora d'Associacions per a la Llengua Catalana
Dimecres, 20 de juliol de 2005 a les 10:21


Diferents poblacions () - La Coordinadora d'Associacions per a la Llengua Catalana (CAL) impulsa la novena edició del Correllengua, que tindrà lloc per diferents poblacions de territoris de parla catalana. Amb el lema "El nostre valencià, el català de tots", pretén demostrar que no tots els valencians defensen el secessionisme lingüístic.


El Correllengua 2005 començarà a Rià, a la Catalunya del Nord, el 3 de setembre i oferirà diferents activitats de caràcter lúdic en diferents ciutats i pobles d´arreu dels Països Catalans. L´esdeveniment, que s'acabarà el 5 de novembre a Perpinyà, oferirà tot tipus d´activitats populars en cadascuna de les poblacions que visiti.

El Correllengua és una proposta per la defensa i la promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectiu fomentar l'ús social de la llengua en tots els àmbits. Sorgit de la societat civil, és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada.

L’existència del Correllengua es deu també a l’esperit de reivindicació de la unitat i l’oficialitat del català arreu dels Països Catalans i en aquesta edició hem volgut afegir-nos a la reclamació de la societat civil per l’oficialitat del català a Europa. No hi ha dubte que la nostra llengua i la nostra nació es troben en un moment clau de la seva història i amb el Correllengua volem contribuir a aquesta demanda d’oficialitat, fent la nostra petita aportació.

La CAL i ACPV us conviden a participar a una de les iniciatives a favor de la nostra llengua i cultura amb més participació dels Països Catalans. Feu Correllengua i gaudiu d’uns actes que ompliran el país de vitalitat i d’esperança en el futur de la nostra llengua.


Més informació: http://www.correllengua.org/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org