NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Comença la Festcat 2010
Informa: Jordi, Festcat
Dimarts, 6 de juliol de 2010 a les 12:25


Llívia (la Cerdanya) - Més de 300 alumnes participaran a les Escoles de Cultura Popular, Festcat 2010, que comencen aquest cap de setmana. Les primeres a donar el tret de sortida són les escoles de Llívia (la 13a Escola de la Festa), Esterri d’Àneu (19è Dansàneu, l’escola de dansa tradicional) i Horta de Sant Joan (14è Curs de Música Tradicional). El 14è Curs de Música Tradicional de Torroella de Montgrí prendrà el seu relleu i començarà el proper 18 de juliol.


Imatge

Els protagonistes de les nits de la Festcat

 
El programa de la Festcat, a més dels cursos i tallers de les diferents disciplines, ofereix un ventall molt ampli d’activitats obertes als habitants de les quatre localitats i comarques que acullen les escoles. Es tracta de 40 propostes diferents entre les quatre escoles, i 25 activitats complementàries.
 
D’entre l’oferta d’aquestes 65 activitats obertes a tothom, sense necessitat de fer inscripció, destaquen les actuacions d’artistes de tots els Països Catalans, com Sílvia Pérez Cruz (veu màgica del grup de flamenc Las Migas), el veterà mallorquí Biel Majoral, el polifacètic Carles Belda (que oferirà una amplia demostració de les seves dots com  acordionista, glosador i dj), els Amansalva (guanyadors del darrer premi Sons de la Mediterrània per a formacions novelles) i els ballables de Solistes de la Costa (protagonistes del ball de cloenda de l’escola d’Horta de Sant Joan), la Coixinera i els acordionistes dels Surti com surti. El nou circ amb les disciplines aèries i acrobàtiques també tindrà el seu espai amb la companyia Pin Palú, amb Rut Trias. I finalment, cinc acordionistes europeus de primer nivell constituiran la cloenda internacional de l’Escola de la Festa de Llívia: Riccardo Tesi (Itàlia), Bruno Le Tron (França), Markku Lepistö (Finlàndia), Didier Laloy (Bèlgica) i David Munnelly (Irlanda).


Més informació: http://www.escolesfestcat.cat

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org