NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Mont-roig obre la temporada de les festes de l'oli
Informa: Marta, Ajuntament de Mont-Roig del Camp
Dijous, 4 de novembre de 2010 a les 11:05


Mont-Roig del Camp (el Baix Camp) - Mont-roig del Camp celebra aquest diumenge, 7 de novembre, l’arribada de la primera premsada de l’any amb la ja tradicional Festa de l’Oli Nou.


Així, a partir de les 9, i fins a la 1 del migdia, es podrà degustar l’oli nou en els esmorzars populars que organitzen els dos elaboradors d’oli del municipi: la Cooperativa Agrícola Mont-roig del Camp i Oleícola del Baix Camp, i l’empresa Olis Solé.

L’objectiu de la festa de l’Oli Nou es donar a conèixer a veïns i visitants com s’elabora oli d’oliva verge extra, de la Denominació d’Origen Protegida Siurana, les seves característiques i les seves virtuts. El preu del tiquet de l’esmorzar és de 2 euros.

Hi haurà activitats per a totes les edats i transport gratuït entre Mont-roig i Miami Platja, i també entre els dos emplaçaments. Ambdues cites compten amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

Activitats d’Olis Solé

A les instaŀlacions d’Olis Solé, situades al carrer Vinyols 12-14, a més de la degustació de l’oli nou, també s’ha programat ball de sardanes, concurs de dibuix per als més petits i ball de gegants i grallers, a més de la visita guiada al molí d’oli.

Activitats a la Cooperativa Agrícola

Igualment, la Cooperativa Agrícola Mont-roig del Camp s.c.c.l. i Oleícola s.c.c.l. del Baix Camp, també ha previst diverses activitats a les seves instaŀlacions del Camí de les Arenes: degustació de l’oli nou, visita de les instaŀlacions en funcionament i venta d’oli nou, degustació de truites tradicionals i artístiques, a càrrec d’en Joan Antoni Miró, i un campionat de botifarra.

Transport gratuït

Ambdues festes estaran connectades amb transport públic per tal que els visitants puguin desplaçar-se d’una a l’altra en 5 minuts, també perquè puguin venir els veïns de Miami. L’Ajuntament habilita un autobús municipal, amb el següent horari i parades: 9.45 hores: plaça Tarragona, Miami Platja 10 hores: Cooperativa Agrícola (Camí de les Arenes s/n), Mont-roig del Camp 10.30 hores: Olis Solé (c/Vinyols 12-14), Mont-roig del Camp 11 hores: Cooperativa 11:30 hores: Olis Solé 12 hores: Cooperativa 12.30 hores: Olis Solé 13 hores: Cooperativa 13.15 hores: plaça Tarragona, Miami Platja.

Més informació: http://www.mont-roig.cat

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org